Arkiv

Svær kamp i vente mod Holstebro


KIF Kolding København skal bevise, at den første halvleg imod Mors/Thy var en fejltagelse, og finde det stabile forsvar frem, når man lørdag eftermiddag gæster TTH Holstebro. Der kan meget vel være tale om to meget vigtige point, da lørdagens kamphaner ligger utrolig tæt i tabellen. Kampen om de øverste pladser er begyndt at spidse alvorligt til, og med tanke på, at Skanderborg ligner et hold der også kan lege med, bliver kampen blot endnu mere intens, og derfor kan to point blive yderst vigtige i det endelige regnskab. Lørdagens duellanter, skød også sæsonen i gang i EWII Arena Brøndby, en kamp der endte uden vinder. Det var en kamp, der var utrolig intens, og hvor KIF Kolding København havde rigtig fint fat i TTH, men den smalle bænk blev udslagsgivende, og TTH kunne langsomt hente KIF, og hive et point med hjem. Hvis KIF Kolding København skal tage to point, så er det vigtigt, at Philip Stenmalm tager skudarmen med til Holstebro, mens Bo Spellerberg fortsætter med at være kampafgørende med både mål og assist. I den anden ende skal forsvaret afstemmes, så Søren Haagen kan fortsætte med sit stabile niveau. Man kan samtidig håbe, at TTH Holstebro laver den samme, brøler som andre ligahold har gjort i denne sæson, nemlig at undervurdere unge Jacob Groes. Flere hold har i pressede situationer spillet deres spil på, at Groes skal afslutte, men den unge u20 landsholdspiller har været usvigelig sikker, og senest imod Mors/Thy erobrede den unge fløj en plads på rundens hold. Det kan egentlig skrives meget godt, hvis KIF Kolding København spiller som i første halvleg mod Mors Thy, så ender det galt, men hvis Stenmalm og Co. gør som i anden halvleg mod selvsamme Mors/Thy, så lugter det af to vigtige point. Kampen spilles lørdag kl. 16.50[mD1] , og kan følges på tophaandbold.dk