Arkiv

Ny partner: Erik Sørensen Vin

Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere Erik Sørensen Vin som ny partner i KIF Kolding København.

Hvem er Erik Sørensen Vin:

Erik Sørensen Vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg til B2B, B2C og HoReCa. Vores mission er at give danskerne mulighed for at drikke god vin fra producenter, der brænder for den vin, de laver. Vi er passionerede omkring vin og ønsker at dele den passion med andre gennem gode vinoplevelser, personlig rådgivning og højt serviceniveau. Vi er den fortrukne vinformidler for en lang række anerkendte restauranter og virksomheder samt tusindvis af privatkunder.

Læs mere om Erik Sørensen Vin her:

Web: www.eriksorensenvin.dk

Facebook: www.facebook.dk/eriksorensenvin

Instagram: www.instagram.dk/eriksorensenvin