Arkiv

Ikke noget at komme efter i Aalborg


Der var ikke noget at komme efter, da KIF Kolding Københavns håndboldligamænd lørdag sidst på eftermiddagen gæstede Gigantium og de danske mestre, Aalborg Håndbold, som endte med at vinde en sikker sejr på 30-20 efter 14-7 ved pausen.

I første halvleg var det et kontant spillende nordjysk forsvar som med en veloplagt Mikael Aggefors i målet tog pippet fra KIF-spillerne, som brændte alt for mange oplagte chancer – både fra distancen og fløjene. I den modsatte ende var KIF-forsvaret ikke oppe på højeste niveau og så var betingelserne ikke optimale for hverken Søren Haagen eller Marcus Cleverly i KIF-målet.

I de første 16 minutter af anden halvleg stod KIF-forsvaret til gengæld stærkt, og så havde Marcus Cleverly også en række gode redninger, som betød at KIF’erne hentede et par mål ind på nordjyderne, som i den periode kun scorede tre mål. KIF’erne var med til stillingen 17-12 og havde også flere chancer for at mindske forspringet yderligere.

I stedet satte hjemmeholdet igen turboen til, og så endte det med en alt for stor nordjysk sejr på en eftermiddag, hvor hjemmeholdet i sandhedens interesse også spillede en rigtig stærk kamp.

For KIF’erne og alle holdets fans gælder det om at kigge fremad – og det er allerede til næste lørdag den 23. december, klokken 16.05, hvor BSV kommer på besøg til et julebrag, hvor der meget gerne skal være massiv opbakning til KIF Kolding København i Sydbank Arena i Kolding.

Køb allerede nu billet til denne lækkerbisken af en håndboldkamp, hvor KIF-spillerne for alvor skal mærke, at holdets ottende mand er klar.

KIF’s målscorere i Aalborg:

Bo Spellerberg, 9, Morten Bjørnshauge, 5, Philip Stenmalm og Nicolas Lundbye Kristiansen, begge 2, Sebastian Augustinussen og Magnus Landin, begge 1 mål.