Arkiv

Klar til et julebrag mellem KIF og BSV


Det er ikke 888-ligaens to mest formstærke mandskaber, som lørdag eftermiddag mødes i Sydbank Arena, når KIF Kolding København og BSV mødes til et sandt julebrag, dagen før juleaften.

Forud for kampen har KIF’erne kun hentet ét point i de seneste fire kampe, mens lørdagens gæster, BSV har gjort det marginalt bedre med blot to point i de seneste fire kampe, hvor holdet til gengæld har indkasseret tre knebne et-måls nederlag.

KIF-træner Lars Frederiksen er ikke i tvivl om, at gæsterne fra BSV stiller op som favorit lørdag eftermiddag.

-Det gør de. Uanset at BSV også har været lidt svingende rent resultatmæssigt råder de stadig over et så stærkt mandskab med masser af profiler, så man skal regne klubben som én af guldfavoritterne i denne sæson, siger Lars Frederiksen.

Han har dog mest fokus på sit eget mandskab, som skal rejse sig efter sidste weekends ti måls nederlag i Aalborg.

-Spillemæssigt skal vi naturligvis op på et højere niveau for at kunne hente point mod BSV. Men i kampen i Aalborg spillede vi os jo frem til masser af kvalificerede målchancer – vi brændte bare alt for meget. Det er der ikke råd til mod topholdene, siger Lars Frederiksen, som forventer at give mere spilletid til Sebastian Augustinussen, som fik come back sidste lørdag plus Nicolas Lundbye Kristiansen, som også er kommet tilbage efter sin skade. Det giver mere bredde i den smalle KIF-trup, som dog fortsat må undvære holdets norske stregspiller Petter Øverby, som døjer med efterveerne efter en hjernerystelse.

Da de to mandskaber mødtes i september i Silkeborg tabte KIF med 28-31 efter en kamp, som aldrig for alvor var tæt. Her var det BSV’s venstrehåndede spillere Nikolaj Øris Nielsen og Jacob Lassen, som KIF’erne ikke fik dæmmet op for. Men midtjyderne har i keeper Søren Rasmussen, Nikolaj Markussen, Sebastian Skube, Michael V. Knudsen, Jesper Nøddesbo, Johan Hansen og Stefan Hundstrup masser af andre profiler. Så KIF’erne får mere end rigeligt at se til lørdag eftermiddag, hvor holdets ottende mand – publikum i Sydbank Arena – meget gerne skal træde i karakter og levere massiv opbakning til et KIF-mandskab, som i den grad har brug for pointene i kampen for at komme med i DM-slutspillet til foråret.

Kampen mellem KIF Kolding København og BSV fløjtes i gang lørdag klokken 16.05. Kom i god tid i hallen, da vi forventer rigtig mange mennesker til dette julebrag.