Arkiv

KIF tabte julekamp til BSV


Der var inviteret til julekamp i Sydbank Arena, da KIF Kolding København i dag tog imod BSV. Ens for begge mandskaber var, at de lignede nogle der ikke var gået på ferie-mode, da der i den grad blev gået til den i begge ender. KIF Startede som lyn og torden, og Morten Bjørnshauge kunne flot bringe KIF i front til 1-0, men derefter steppede rutinerede Søren Rasmussen op, inde i BSV-målet. Det betød en scoringspause på fem minutter, og udeholdet kom nemt foran med fire mål. KIF steppede op i angrebet, men de fornødne redninger og forsvarsaktioner udeblev, så føringen blev aldrig rigtigt hentet i første halvleg, desværre for KIF stod Søren rasmussen godt, i de sidste fem minutter, og derfor gik KIF til pause nede med 12-17. Anden halvlegs start var heller ikke nogen KIF-succes. Søren Rasmussen havde virkelig fundet de vigtige redninger frem, mens KIF-forsvaret til tider virkede mere hullet end en schweizerost. Det gjorde at BSV kom foran med hele ni mål, men selvom spillet ikke virkede prængende for KIF, så må man tage hatten af, for den vilje der blev udvist. Pludselig begyndte Marcus Cleverly at vise noget af fordums styrke, og både straffekast, og frie skud blev pillet af KIF-keeperen. Desværre stod hans kollega i den anden ende en flot kamp, så bolden kom heller ikke ind i den anden ende. 9 måls føringen til BSV blev dyr, for KIF Kolding København fik fat i spillet i løbet af anden havleg, men da var det for sent. Især Olafur havde krudt i kanonen, men det blev aldrig rigtigt tæt i årets sidste kamp, hvor de første fem minutter i begge halvlege blev dyre for KIF'erne, KIF Kolding København måtte sande et nederlag på 28-34, da haluret rundede af. De største panderynker kom dog, dag KIF-stjernen, Magnus Landin, måtte lade sig udskifte, og omgående fik behandling af holdets fysioterapeuter, men det lignede ikke, at det var videre alvorligt for den unge verdenstjerne. KIF-målscorere: Olafur Gustafsson 7 Bo Spellerberg 7 Philip Stenmalm 6 Morten Bjørnshauge 3 Cyril Viudes 2 Jens Svane 1 Jacob Groes 1 Nicolas Kristiansen 1