Arkiv

Året skydes igang med træningslejr


I dag, mandag 8/1, er spillerne mødt ind for at starte det nye år med en træningslejr i Kolding. Alle spillerne på nær Landin, som skal være med til at sikre Danmark medaljer i Kroatien og Groes som er med U21 landsholdet på La Santa, er samlet i Kolding til en spændende uge med massere træning og socialt samvær. Der vil bl.a. være fællesspisning om aftenen på Marinanen i Kolding.

Tirsdag 9/1, løber SFO turneringen af staben. Her vil spillere agerer dommere og sidde ved dommerbordet. Turneringen kommer til at bestå af 16 hold fra 8 forskellige SFO'er, som skal kæmpe om sejren og håneretten.

Onsdag 10/1, er der kamp mod Chiles landshold kl 17:00 i Sydbank Arena. Her vil være gratis adgang, så kom og støt drengene, så de kan få en god start på det nye år.

Resten af ugen vil der være fokus på fysisktræning, så spillerne er i topform til de igen tørne ud i 888Ligaen.

I løbet af ugen kan I holde Jer opdateret om de forskellige events på Facebook, hvor der løbende vil komme opdateringer fra træningslejeren.

I næste uge tager spillerne en tur til Finland, hvor de skal spille 2-3 træningskampe for at få finpudset kampformen, så de er klar til første turneringskamp 5/2 mod Nordsjælland Håndbold.