Arkiv

Groes og U-21 landsholdet på La Santa

I denne uge er der to spillere, som ikke er mødt ind til træningslejren.

Den ene er Magnus Landin, som er i Kroatien og gerne skulle hjælpe Danmark med at sikre medaljer til EM og den anden er Jacob Groes, som er med U-21 landsholdet på La Santa på Lanzarote. Sidst nævnte har sendt et lille postkort hjem, som vi selvfølgelig gerne vil dele med Jer.

Groes fortæller: "Det er rigtig fedt hernede! Vores dage plejer at bestå af 1 håndbold pas og 1-2 fysiske pas, hvilket kan være alt fra løb til styrketræning, tennis, paddleboard og meget andet. Om aftenen har vi fri leg, men på trods af fysisk træthed kan vi alligevel ikke lade være med at lave endnu mere fysisk aktivitet, da der er så mange sjove attraktioner."

Her ses bl.a. et billede fra en mountainbiketur.

Udover de "sædvanlige" træninger, bliver spillerne også presset i anderledes discipliner, så som Aerial Yoga. Som billedet nedenunder afslører er det noget helt andet end det spillerne normalt udsættes for og det var da vist også lidt af en udfordring ;-)

Yoga er ikke den eneste anderledes diciplin spillerne og Groes har fået lov at prøve kræfter med. Efter onsdagens træningspas fortæller Groes at de blev kastet ud i en mini triathlon med 400m svømning, 15km cykling og 5km løb. Til det udtaler Groes "Det var hårdt, men også mega fedt at prøve!".

Vejret på La Santa har været lidt svingende med både sol, regn og skyer, men de sidste par dage har der været en del sol og 20 grader, hvilket er blevet udnyttet med afslapning ved poolen, fortæller Groes.

Det var alt fra Jacob i denne omgang. Vi håber at resten af træningslejeren bliver god og så glæder vi os til at få ham hjem igen ;-)

Fotos: DHF og Jacob Groes