Arkiv

Billetsalg


Nu er der ikke længe til der bliver taget hul på sidste del af grundspillet. Er I klar? Det er drengene i hvert fald så småt ved at være. Men de får brug for Jeres opbakning, når det inden længe går løs igen.

Der er nu frigivet billetter til kampene mod GOG og Sønderjyske.

Billetter til kampen mod GOG kan købes her

Billetter til kampen mod Sønderjyske kan købes her

Derudover skal det siges at kampen mod Sønderjyske oprindeligt skulle være spillet i Brøndbyhallen lørdag den 24. februar klokken 16.10, men at den er flyttet til Sydbank Arena og bliver i stedet spillet torsdag den 22. februar klokken 20.30 . Det ændre dog ikke på at vi er klar til kamp og håber på at se så mange af Jer som muligt.

Følg med, når der fredag bliver delt et link til livestream af kampene i Finland Det bliver mega fedt og så er det ovenikøbet GRATIS!! What's not to like ;-) Derudover har Lars Frederiksen udtalt sig lidt om hvad han forventer af træningsturneringen.

Alt sammen på fredag.