Arkiv

Forventninger til træningsturningen


Som lovet bliver der smidt links op, så I har mulighed for at se alle kampene i Finland. Det er da service ;-) Men først kan I læse om Lars Frederiksens forventninger til træningsturneringen.

Klubben Riihimaki Cocks er KIF Kolding Københavns samarbejdsklub. Der udover er de finske mestre. Sidste sommer var de på besøg i Danmark og nu er det altså Vores tur til at komme til dem. Udover Riihimaki, deltager Champions Leauge klubben HC Meshkov Brest. Det er også det første hold vi skal møde. I aften kl 19:50. Det sidste hold er islandske UMFA Afturelding. Alt i alt nogle spændende hold, som kan udfordre os.

"Jeg har en forventning om at vi får spillet os tilbage i kampform. Det er de førte "rigtige" kampe i det nye år og vi har alle spiller, på nær Landin, til rådighed, hvilket også er første gang i år. Jeg regner med at alle kommer til at spille i en eller anden udstrækning. Fokus vil vil ikke være at vinde, men at få pudset kampformen af. Men når det er sagt går vi selvfølgelig altid efter at vinde, men det er ikke et succeskriterie" udtaler Lars Frederiksen, da han bliver spurgt ind til hans forventninger til turen til Finland.

Og nu som lovet links, så I kan se om Lars Frederiksen får indfriet sine forventninger til turneringen.

Bruger du Android, iPad eller iPhone skal du klikke her

Bruger du PC eller MAC skal du klikke her

Så er der endnu mere håndbold i weekenden.

God weekend til alle Jer, fra alle os i KIF Kolding København