Arkiv

Træningsweekend i Finland


En nærig træningsweekend i Finland er nu ovre og når der reflekteres lidt over det, var det i det store hele en postiv oplevelse på trods af resultaterne udeblev.

Det var en super intens weekend, med 3 kampe på 40 timer. Hvilket virkelig fik testet spillernes fysiske niveau.

Så på trods af at det på resultat fronten ikke blev som håbet, så var det en turnering der gjorde at spillerne fik spillet lidt rust af sig samtidigt med at der var mulighed for at prøve nye konstallationer af, primært i forsvaret. Hvilket også gjorde at at der kom bedre styr på forsvaret, aftaler og kommunikationen ikke kun mellem spillerne, men også mellem træner og spillere. Den helt stole kile var angrebet, som helt sikkert skal hjem og pudses lidt ekstra af inden sidste halvdel af grundspillet begynder.

En anden rigtigt positiv var at Peter Øverby endelig igen var med på banen. Det resulterede i en masse spiller minutter til ham, så han kan komme tilbage i kampform 💪🏼

Mathias Daugård fortæller, at det socialt også var en super hyggelig tur, men samtidig også meget intens med så mange kampe på så kort tid. Hvilket også gjorde at de udover håndbold kun nåede en kort rundtur i den lille by med knap 30.000 indbyggere.

Vi glæder os til næste træningskamp, som bliver d. 30/1 i Ringe imod GOG. Kampen spilles kl 19:00.