Arkiv

KIF klar til nøglekamp mod Nordsjælland


KIF Kolding Københavns mandlige håndboldligahold indleder mandag aften en hektisk anden sæsonhalvdel med udekampen mod Nordsjælland Håndbold. Kampen spilles i Helsingør Hallen, og der er tale om noget af en nøglekamp mellem to hold, som ligger side om side i tabellen. KIF på ottendepladsen – som giver DM-slutspil – med ét point mere end Nordsjælland.

Godt nok er Nordsjælland i denne sæson oprykker i ligaen, men holdet har vist høj klasse efter at det kom tilbage efter blot én sæson i den næstbedste række. Nordsjællænderne imponerede ikke mindst i december, da holdet dels slog de regerende mestre, Aalborg Håndbold med to mål på hjemmebane for så ugen efter og tage til Silkeborg, hvor de vandt med 31-30. Nordsjælland har også imponeret ved at tage tre af fire mulige point fra Århus, så KIF’erne er klar over, at der venter dem en meget vanskelig opgave mandag aften i Helsingør.

For KIF’s vedkommende har optakten til anden sæsonhalvdel – rent resultatmæssigt – ikke være imponerende. Det er blevet til nederlag i fem træningskampe i januar ud af seks mulige, senest et rigtigt stort ét onsdag aften i Kolding, hvor TTH Holstebro vandt en storsejr over KIF i en træningskamp.

Men én ting er træningskampe – noget andet er ligakampe, hvor der står point på spil. Og her satser vi på, at KIF’erne er 100 procent klar og i omdrejninger, når bolden sættes i spil i Helsingør Hallen, hvor KIF’erne tidligere i historisk tid har hentet både DM-titler og vigtige sejre i afgørende kampe.

Kampen mellem Nordsjælland og KIF fløjtes i gang klokken 19.30 mandag den 5. februar, og for de KIF-fans, som ikke er med på sidelinjen er de mulighed for at se kampen live på TV2 Sport.