Arkiv

KIF skal spille med stor omtanke mod GOG


Det er to mandskaber, som kommer med hver sit udgangspunkt til lørdagens håndboldklassiker i Sydbank Arena mellem KIF Kolding København og GOG. KIF Kolding København kommer til lørdagens kamp med en resultatmæssig stime, som næppe er fremmende for optimismen. Et enkelt point i de seneste seks ligakampe er det blevet til, mens fynboerne modsat har vundet de seneste fem ligakampe og ligger på en solid andenplads med 30 point for 18 kampe.

Så at fynboerne stiller op som klare favoritter lørdag eftermiddag i Sydbank Arena Kolding kan der næppe herske tvivl om. Den præmis køber KIF Kolding København-træner Lars Frederiksen da også, men derfor er han nu klar til at sende sit hold på banen med det klare mål at få point ud af kampen – uanset hvor svært det synes på forhånd.

-Der er ingen tvivl om, at GOG er klar favorit. Holdet er også et meget oplagt bud på en DM-finalist. GOG har vist stor stabilitet i denne sæson, konstaterer Lars Frederiksen med stor respekt for lørdagens modstander.

Han hænger dog sin hat på, at KIF’erne i sæsonens første ligakamp på Sydfyn pressede GOG ud i en helt tæt kamp, som endte med en fynsk to-måls sejr.

-Vi skal stå godt i forsvaret og så skal vi spille med meget stor omtanke i angrebet. Laver vi fejl i angrebet er det ensbetydende med kontrascoringer, og det skal vi minimere, hvis vi skal have en chance mod GOG, siger Lars Frederiksen.

Han har nu hele sin trup til rådighed, og han håber på, at det lørdag eftermiddag betyder at KIF’erne kan lægge nogle procenter til i forsvaret, som så kan bane vej for, at Marcus Cleverly og Søren Haagen i KIF-målet får de betingelser, der kan bane vej for, at KIF’erne giver fynboerne kamp til stregen.

Men i spillere som Lasse Kjær Møller, Gøran Søgaard Johannesen, Frederik Clausen, Niclas Kirkeløkke og Lasse Kronborg har fynboerne en meget stærk bagkæde, og suppleret med spillere som Henrik Jakobsen, Torsten Laen og Lars Hald på stregen – kombineret med stærke fløje og et par stærke keepere i Ole Erevik og Frank Mikkelsen har GOG et særdeles bredt besat mandskab.

Så lørdag eftermiddag skal KIF’erne i den grad have maksimal støtte fra et forhåbentlig medlevende hjemmepublikum. For ægte KIF-fans gælder det om at bakke holdet op – og det både i med- og modgang. Kampen mellem KIF Kolding København og GOG fløjtes i gang klokken 16.10. Kom i god tid til dette håndboldbrag. Du kan købe billet til kampen lige her!