Arkiv

KIF sikkert videre i pokalturneringen


KIF Kolding Københavns mænd kom sikkert videre til næste runde i pokalturneringen, Santander Cup. Mandag aften vandt KIF med 34-21 efter 16-10 ved pausen på udebane ovr 2. divisionsholdet HRH Roslev.

I kampen, som blev spillet i Salling ved Skive, stillede KIF i en noget alternativ opstilling, da en række af stamspillerne havde fået fri og ikke var med. Bo Spellerberg og Marcus Cleverly blev hjemme i København, islandske Olafur Gustafsson blev hjemme ved kæresten, som skal føde lige om lidt, og så var Morten Bjørnshauge blevet syg, ligesom Nicolas Lundbye Kristiansen af gode grunde heller ikke var med, da han som bekendt nu er ude med en brækket tommelfinger.

Det betød masser af spilletid til en række af de unge spillere, og det betød at Magnus Landin var med i KIF’s bagkæde. Og her viste Landin stor kvalitet, da han blev KIF-topscorer med 11 mål – heraf fire på straffekast.

Hjemmeholdet var i første halvleg godt tilfreds med til stillingen 8-8, men så satte KIF turbo på i slutningen af første halvleg, så holdet gik til pausen med en sikker føring på 16-10. I anden halvleg var det unge Anders Lynge, som vogtede KIF-målet, og det gjorde han fint med en række gode redninger, så KIF’erne udbyggede stille og roligt føringen i en kamp, hvor der var godt med spilletid til KIF’s unge Malte Povlsen og Jeppe Larsen, som i denne sæson har tilbragt megen tid på bænken.

KIF’s målscorere mandag aften i Salling var:

Magnus Landin, 11 (4), Petter Øverby, 6, Sebastian Augustinussen, 4, Jacob Groes og Philip Stenmalm, begge 3, Cyril Viudes, Malte Povlsen og Jeppe Larsen, hver to samt Jens Svane Peschardt, 1 mål.