Arkiv

KIF og Bo tog to vigtige point i Tønder


Der var lagt op til et Sønderjysk drama, da weekenden blev skudt i gang i kampen mellem TM Tønder og KIF Kolding København. Begge hold har kniven for struben, hjemmeholdet kæmper for at overleve, mens Speller og Co. kæmper for at få en eftertragtet plads i slutspillet. Netop Bo Spellerberg beviste, endnu engang, at hans alder ikke er nogen hindring for at spille topklasse håndbold, da han med 11 mål, var stærkt medvirkende til en sejr på 25-27, efter en kamp hvor KIF Kolding København var i front hele kampen. KIF Kolding København kom stærkt fra start, og i kampens absolutte indledning kunne først Magnus Landin, og herefter to gange Spellerberg, bringe KIF i front med 0-3. Hjemmeholdet kunne ikke dæmme op for det veloplagte KIF-hold, og efter blot 6 minutter måtte de tage første timeout ved stillingen 2-6. KIF Kolding København er ellers alvorligt ramt på skadesfronten, hvor den eneste naturlige højreback, Nicolas Kristiansen, er ude med en brækket hånd resten af sæsonen, men det var ikke til at se, at KIF'erne manglede deres vigtige bagspiller. KIF Kolding København cruisede stille og roligt første halvleg hjem, i en halvleg der endte med KIF-føring på 12-14. KIF Kolding København startede anden halvleg, som de startede den første, og buldrede derud af. Philip Stenmalm der ikke havde ramt det store i første halvleg fik gang i armen, og sammen med resten af manskabet kunne de trække langsomt fra TM Tønder. Der der var spillet lidt mere end 10 minutter a anden halvleg, havde KIF Kolding København bragt sig foran med 16-21, og TM Tønder måtte ty til endnu en timeout. Føringen var dog aldrig helt i fare for at blive hentet, Så KIF Kolding København kunne fejre en velfortjent, og meget vigtig sejr sammen med de mange medrejsende KIF-fans, der helt sikkert har fået en perfekt start på weekenden, kampen endte med 25-27. Med sejren bringer KIF Kolding København sig op på 7. pladsen, og er dermed tilbage i varmen i top-8, der giver adgang til slutspillet. Næste kamp er på hjemmebane mod kriseramte HC Midtjylland d. 7 marts, husk at køb jeres billetter allerede nu, og kom og støt drengene i kampen om slutspillet. KIF Kolding København målscorere: Bo Spellerberg 11 Philip Stenmalm 4 Olafur Gustafsson 3 Magnus Landin 3 Petter Øverby 3 Sebastian Augustinussen 2 Jens Svane 1 Søren Haagen 13 redninger (35 %)