Arkiv

KIF hentede to forventede point mod HCM


KIF Kolding København kunne her til aften leve op til den store favorit-værdighed, da det hårdt prøvede HCM-mandskab kom på besøg i Sydbank Arena.

Gæsterne har sagt farvel til størstedelen af deres spillertrup, og så sent som i mandags sagde den tidligere KIF-keeper, Anders Petersen, også farvel til HC Midtjylland. Man kunne dog ikke se i den forskel i holdende, i kampens indledning. Begge hold kom nemt til chancer, og begge hold startede ud med en del personlige fejl. Marcus Cleverly fik en, efterhånden, sjælden startplads i målet, og med flere flotte akrobatiske redninger sørgede han for, at KIF'erne ikke holdt sig til i kampen. Der skulle gå lidt mere end 10 minutter før KIF fandt skarpheden frem, men derfra cruisede KIF-drengene også mod de to point. En solid føring på 17-11 var resultatet efter første halvleg.

Der var plads til forbedring hos KIF, der gav lidt for mange nemme mål væk imod de flot kæmpende gæster, og det var da også til at se, at KIF var mere fokuserede efter pausen. Anført af Mr. Kolding, Bo Spellerberg, og en velspillende Olafur Gustafsson, der scorede syv mål hver, trak KIF Kolding København yderligere fra gæsterne.

De godt 2200 tilskuere til aftens kamp måtte måske rynke lidt ekstra på øjenbrynene, da navne som Malthe Povlsen, Jeppe Larsen og Anders Lynge pludselig rendte rundt på KIF-mandskabet, men med fine præstationer, tegner det lyst for KIFs talentudvikling. Da haluret dyttede for sidste gang kunne KIF og tilskuerne bryde ud i fælles jubel over, at overraskelsen udeblev, og at de direkte konkurrenter fra Ribe-Esbjerg måtte lide et nederlag til BSV. Kampen endte med slutcifrene, 37-24.