Arkiv

Stor udfordring i vente for KIF


Når KIF Kolding København lørdag eftermiddag løber på banen til tv-kampen i Skjern Bank Arena mod Skjern Håndbold venter der forude en kamp mod det mandskab, som KIF-træner Lars Frederiksen på forhånd betegner som de mest oplagte DM-favoritter.

"Skjern har gjort det fantastisk flot i denne sæson. De har indtil nu været ligaens bedste hold, og har spillet med en uhørt stor stabilitet. Det kan man kun have respekt for", siger Lars Frederiksen.

Dermed siger han ikke, at hans eget mandskab er chanceløse mod vestjyderne. Men han er klar over, at hans eget mandskab skal spille en optimal kamp for at få point med hjem fra det vestjyske.

"Vi skal stå hundrede procent i forsvaret, hvor vi får en stor udfordring med deres arsenal af dygtige skytter og ikke mindst deres mange indspil til en brølende stærk Bjarte Myrhol på stregen. Her får vi rigeligt at se til", konstaterer Lars Frederiksen.

Han kan ikke pege på nogle svagheder hos Skjern-mandskabet, men mener at holdets defensiv lige ligger et par procent under niveauet under holdets skræmmende stærke offensiv.

"Altså lige bortset fra, når de så har en målmand, der napper otte straffekast", siger Lars Frederiksen med glimt i øjet og henvisning til Tibor Ivanicevic’s storkamp i sidste weekend, som sikrede Skjern sejren i Champions League mod Zaporozhye og dermed, at holdet nåede 1/8-finalen i den stærkeste klubturnering.

Lars Frederiksen tror på, at hans hold kan give vestjyderne kvalificeret modstand lørdag eftermiddag.

"På dette tidspunkt af sæsonen er alle kampe uhyre vigtige, og der findes ikke noget, som hedder lette kampe. Alle hold har noget på spil, og det satser jeg også på, at vi viser lørdag eftermiddag i Skjern"

, siger Lars Frederiksen.

Kampen mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding København i Skjern fløjtes i gang klokken 16.10, og kampen kan ses live på TV2.