Arkiv

KIF tabte dramatisk kamp i Skjern


I sekunderne efter slutfløjtet lørdag tidligt på aftenen var der stor frustration i KIF-lejren over, at holdet ikke fik et frikast, som måske kunne have skaffet et værdifuldt point efter kampen mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding København.

Nu endte det i stedet med, at Bjarte Myrhols mål til Skjern syv sekunder før tid blev sejrsmålet til 25-24 for Skjern.

Forud var gået et højspændt drama, hvor KIF-spillerne fik vist fantastisk flot moral, da holdet kom tilbage efter at have været bagud med 15-10 ved pausen og 18-11 efter fem-seks minutter i anden halvleg. KIF’erne vendte tilbage fra ”de døde”, da holdet gik over til spil i overtal med syv mod seks. KIF’erne scorede fem gange i træk, og da Olafur Gustafsson reducerede til 18-16 efter 44 minutters spil var KIF-comebacket i den grad en realitet.

I resten af kampen fulgtes de to hold ad – med Skjern et mulehår foran indtil Bo Spellerberg med sin syvende scoring bragte balance til 24-24 55 sekunder før tid.

En del af forklaringen på KIF’s come back var holdets 7-6 spil. En anden forklaring var en stærk defensiv og en Søren Haagen i KIF-målet som havde mere end en håndfuld vigtige redninger.

At det i den sidste ende ikke blev til et KIF-point var der flere forklaringer på. Blandt andet at holdet brændte fem straffekast på skiftevis Tibor Ivanisevic og Emil Nielsen i Skjern-målet – og så var der i øvrigt flere situationer, hvor dommerne undlod at dømme KIF-straffekast, som ellers var oplagte, når man så det i TV 2’s livetransmission fra kampen.

Summa summarum. KIF fik ikke det ene point, som kunne have været rigtig meget værd. Men holdet viste i den grad både styrke og flot moral, som lover godt for de tre kommende kampe, som skal afgøre, om det skal blive til en plads i DM-slutspillet.

Målscorere:

Skjern: Kasper Søndergaard og Bjarte Myrhol, begge 6, Markus Olsson, 4, Bjarke Christensen, 3, Jesper Konradsson og Jonathan Stenbäcken, begge 1 mål.

KIF: Bo Spellerberg, 7, Olafur Gustafsson, 4, Petter Øverby, Magnus Landin og Sebastian Augustinussen, hver 3 mål, Morten Bjørnshauge og Cyril Viudes, begge 2 mål.

Der var 3152 tilskuere i Skjern Bank Arena.

KIF spiller i EWII Arena Brøndby d. 17/3 kl. 16.10 mod Ribe-Esbjerg.

En kamp der har kæmpe betydning for begge hold, hvis de skal ende i top 8 og dermed sikre sig en plads i grundspillet.

Køb din billet til kampen HER