Arkiv

KIF Kolding København støtter op om godt sportsmanship


Under lørdagens brag mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding København, var der desværre en meget uheldig episode. I kampens døende minutter, var der to KIF-fans, der skilte sig ud fra mængden, og kastede både øl og trommestikker ind på banen. Vi, i KIF Kolding København, er svært tilfredse med den store opbakning vores hold møder, både i medgang og modgang, og kan acceptere, at ikke alle fans er enige med enten dommere, eller modspillere. Vi vil dog ikke acceptere, at man som fan kaster med nogle former for skyts, hvad enten det er øl, trommestikker, eller anden form for kasteskyts. I KIF Kolding København går vi ind for godt sportsmanship, og vil gerne være med til at skabe gode, men også sikre rammer for vores håndboldkampe, og gå forrest i kampen, om at komme uheldige episoder til livs.

Derfor, har vi i KIF Kolding København, i samarbejde med fanklubben Den Gyldne Hånd, identificeret de to fans, der gjorde sig uheldigt bemærket, og har i den anledning uddelt dem en karantæne hver. Karantænen betyder, at disse personer, har forment adgang til alle håndboldkampe i 888 Ligaen og Santander Cup i et helt år. De 2 personer har mulighed for at få nedsat deres karantæne periode, ved at vise deres foragt for egen handlinger, dette gør de ved at arbejde frivilligt i foreningen KIF Håndbold, samt overholde deres forbud for deltagelse ved liga og pokalkampe. Karantænen kan tidligst ophæves pr. 1 oktober 2018, dette ske kun ved opfyldelse af ovenstående kriterier.

Den Gyldne Hånd, officiel fanklub for KIF Kolding København, støtter op om udelukkelse af de 2 medlemmer i karantæneperioden, samt målsætningen om altid at opfører sig ordentligt. Vi i KIF Kolding København håber med vores følgestraf, at håndboldfans vil opføre sig respektabelt, uden at gå på kompromis med den gode stemning ude i de danske arenaer.