Arkiv

Lars Frederiksen: Vi spiller med dem vi har


KIF Kolding København-træner Lars Frederiksen vælger at holde fokus på de spillere, der er til rådighed – og ikke på dem, der mangler. Så derfor vil han ikke fokusere på den kendsgerning, at KIF Kolding København mangler holdets store profil, Bo Spellerberg, lørdag eftermiddag, når KIF’erne i EWII Arena Brøndby møder Ribe-Esbjerg i den vigtige ligakamp mod Ribe-Esbjerg HH. Bo fik som bekendt torsdag karantæne efter sidste weekends kamp i Skjern.

-Vi vælger at holde fokus på de spillere vi har til rådighed i kampen mod Ribe-Esbjerg. Jeg har fuld tillid til min trup, og så tror jeg på, at der vil være andre til at tage over, når Bo ikke er der. Vi har jo ikke den allerbredeste trup, men jeg tror på, at vi i fællesskab kan løfte opgaven, siger Lars Frederiksen.

At kampen mod Ribe-Esbjerg bliver én af de svære udfordringer er Lars Frederiksen ikke i tvivl om – og han ved godt, at hans spillere skal have fokus på flere andre end profiler som Lukas Karlsson og Jacob Holm.

-Ribe-Esbjerg er jo ét af de hold, som var tippet til en sikker slutspilsplads og formentlig mere end det. De dækker godt op, har en stærk kontrafase, og er i det hele taget et stærkt hold. Men vi ved godt, at vores forsvarsspil bliver den helt afgørende faktor for, at vi kommer godt ud af denne kamp. Og forsvaret er jo ikke primært der vi er svækket ved, at Bo ikke er med, konstaterer Lars Frederiksen.

For KIF Kolding København venter en stor udfordring. Det samme gør der for vort trofaste hjemmepublikum, som forhåbentlig er klar i EWII Arena Brøndby til at bakke drengene op i denne vigtige kamp, som fløjtes i gang lørdag, klokken 16.10.

Køb din billet til kampen HER