Arkiv

Super vigtig sejr til KIF


Det kan godt være, at Bo Spellerberg i denne sæson har været en fantastisk profil og vigtig spiller for KIF Kolding København. Men KIF’erne viste lørdag eftermidag i EWII Arena Brøndby, at holdet også kunne uden Bo, og så endte det med en uhyre vigtig sejr på 31-27 over én af de direkte konkurrenter til slutspilspladserne, Ribe-Esbjerg HH.

Vestjyderne havde teten i første halvleg, som holdet førte med 13-17 – blandt andet efter fem mål og stærkt spil af den tidligere KIF-profil, playmaker Lukas Karlsson.

Men KIF’erne bevarede roen og viste både flot moral og spillemæssig styrke i anden halvleg, hvor holdet ret hurtigt i halvlegen fik reduceret vestjydernes forspring. Ribe-Esbjerg kom ganske vist foran med 15-20 efter tre minutters spil i anden halvleg, men herfra startede KIF’ernes jagt for at komme tilbage i kampen. Magnus Landin blev lagt frem i en offensiv position i forsvaret, og Landin erobrede flere bolde, som han så omsatte i mål på kontra. Og efter ni minutters spil i anden halvleg var det således også Landin, som på en kontra bragte balance i regnskabet til stilllingen 21-21. Så det tog KIF’erne seks minutter at hente den vestjyske fem måls føring.

Efter 44 minutter førte KIF 24-23, men her blev Philip Stenmalm ramt af en dobbelt to minutters udvisning. KIF’erne overstod denne svære periode med bravour – blandt andet i kraft af flere vigtige redninger fra Søren Haagen i KIF-målet.

I resten af kampen var KIF’erne i teten, og der var stærke individuelle præstationer af både Haagen, Jens Svane Peschardt, Olafur Gustafsson, Philip Stenmalm og Magnus Landin. Men generelt må man konstatere, at KIF’erne leverede en stærk holdpræstation, da det var mest påkrævet.

Slutspilspladsen er dog langt fra sikret endnu. Ikke mindst hvis HC Midtjylland ender med at erklære sig konkurs inden sidste kamp i grundspillet. I givet fald vil det betyde, at klubber som Aarhus og KIF begge mister de fire point holdene har fået mod Midtjylland. Nordsjælland vil miste tre point. Ribe-Esbjerg vil miste to point, mens Mors-Thy ikke vil miste nogen point, da de har tabt begge deres kampe mod HC Midtjylland.

Men foreløbig skal KIF’erne koncentrere sig om kampene på banen. Og den næste meget vigtige kamp venter allerede tirsdag aften på udebane mod Mors-Thy – og til denne kamp stiller KIF’erne op i forstærket udgave med Bo Spellerberg på holdet!

Publikum kårede Magnus Landin til Man of the Match. !

Man of the Matchpartner var Lakor, se deres lækre tøj udvalgt HER

KIF’s målscorere mod Ribe-Esbjerg:

Jens Svane Peschardt, 8, Magnus Landin, 7, Philip Stenmalm, 6, Olafur Gustafsson, 5, Petter Øverby, 3 samt Sebastian Augustinussen, to mål.

Topscorere Ribe Esbjerg: Lukas Karlsson, 7 samt Pelle Schilling, 6 mål.