Arkiv

Nu venter et drama mod Skanderborg


Efter KIF’s nederlag på 28-31 på udebane mod Mors-Thy tirsdag aften venter nu et altafgørende drama på næste onsdag den 28. marts, klokken 20.30 i Sydbank Arena Kolding.

Her skal KIF’erne i kampen mod Skanderborg minimum have det ene point for at sikre sig en plads i DM-slutspillet.

Det point kunne KIF’erne godt have fået allerede tirsdag aften, men i de sidste 2 ½ minut formåede de ellers rutinerede KIF-spillere desværre ikke at holde hovedet koldt i den hektiske kamp mod et Mors-Thy hold, som skulle vinde for at holde liv i sin slutspilschance.

2 ½ minut før tid sendte en ellers velspillende Marcus Cleverly et langt udkast i hænderne på en Mors-Thy-spiller. På det tidspunkt førte hjemmeholdet 28-27, og i stedet for muligheden for udligning øgede hjemmeholdet til 29-27. Og kort efter løb et KIF-angreb også ud i sandet, og så øgede Mors-Thy til 30-27. Så handlede det sidste minut for KIF’erne om at begrænse nederlaget til de tre mål, som betyder at KIF er bedst indbyrdes i forhold til Mors-Thy, fordi KIF vandt den første kamp mellem de to hold med 35-31.

Der var tale om en hektisk kamp tirsdag aften mellem Mors-Thy og KIF. Hjemmeholdet var i teten gennem hele første halvleg. Men alligevel fulgte KIF godt med, da Marcus Cleverly i sidste halvdel af halvlegen kom på mål og her havde flere vigtige redninger. Og det så fornuftigt ud, da Olafur Gustafsson udlignede for KIF til 14-14 med et lille minut tilbage af første halvleg. Desværre blev Olafur Gustafsson alvorligt skadet, da han fik et voldsomt vrid i knæet i den aktion, hvor han udlignede. Det ligner en længere pause for Olafur, som i ambulance blev kørt til hospitalet i Nykøbing Mors. Vi håber det bedste for ham.

Han blev i anden halvleg erstattet af Jens Svane Peschardt, som bød ind med en række gode aktioner og i alt fire mål. Det ændrede dog ikke på, at hjemmeholdet også var i teten gennem det meste af anden halvleg, hvor KIF’erne flere gange hentede hjemmeholdets føringer – men altså ikke lige kunne stå distancen til sidst i en kamp, hvor KIF’erne generelt havde det svært mod hjemmeholdets offensive forsvar.

KIF’erne havde i kampen både en højere scoringsprocent og en højere redningsprocent end hjemmeholdet. Men det var Mors-Thy, som beholdt de to point, som betyder at der nu venter en altafgørende kamp for KIF mod Skanderborg onsdag den 28. marts, klokken 20.30 i Sydbank Arena Kolding.

Køb billet til dette drama lige HER

KIF’s målscorere tirsdag aften på Mors var:

Magnus Landin, 7, Petter Øverby, 5, Philip Stenmalm og Jens Svane Peschardt, begge 4, Sebastian Augustinussen, 3, Bo Spellerberg og Olafur Gustafsson, begge 2 samt Morten Bjørnshauge, 1 mål.

Topscorere for Mors-Thy:

Marcus Dahlin, 9 samt Erik Thorsteinsen Toft, 7 mål.