Arkiv

Onsdag aften gælder det for KIF


Det er sæsonens sidste kamp i 888-ligaens grundspil, og det er uden sammenligning sæsonens vigtigste for KIF Kolding København, som onsdag klokken 20.30 i Sydbank Arena Kolding tager imod Skanderborg Håndbold.

Og det er en særdeles formstærk modstander med sejre i tre af de fire seneste kampe, som KIF’erne tager imod. Skanderborg har imponeret med en sikker udesejr over Århus Håndbold og knebne hjemmesejre over de danske mestre, Aalborg Håndbold og senest over slutspilsaspiranterne fra Nordsjælland Håndbold.

KIF-træner Lars Frederiksen har da også stor respekt for Skanderborg Håndbold.

-De har et meget løbestærkt hold, som spiller hurtig håndbold, og til det formål råder Skanderborg over nogle teknisk stærke spillere i både Morten Balling og Kasper Irming i bagkæden, og så har de også et par rigtig stærke fløje i Andreas Væver og Jonas Samuelsson, konstaterer KIF-træneren.

KIF’erne skal således gerne have bremset Skanderborgs eksprestempo, og det kræver at KIF’erne minimerer fejlene i angrebsspillet, så det giver midtjyderne færre muligheder for at spille det kontraspil, som de mestrer særdeles godt.

I KIF-lejren er der en god tro på, at holdet kan klare paragrafferne og kvalificere sig til DM-slutspillet ved at hente minimum ét point. Også selvom KIF’erne blev svækket, da Olafur Gustafsson blev alvorligt knæskadet i sidste uges kamp mod Mors-Thy. Dermed er KIF’erne uden to stamspillere. Foruden Olafur også højre back Nicolas Lundbye Kristiansen.

-Men jeg tror på, at vi har andre spillere, som går ind og trækker læsset, og så sætter vi også vores lid til, at vi onsdag aften i den grad mærker, at vores hjemmepublikum er med som ottende mand. Vi er i en god situation i den forstand, at vi selv kan afgøre vores egen skæbne. Men vi har også brug for, at publikum i den grad giver den gas onsdag aften i Sydbank Arena Kolding, siger Lars Frederiksen.

Kom i god tid til dette håndboldbrag onsdag klokken 20.30. Vi forventer rigtig mange tilskuere i hallen. Køb billet til kampen lige her på ….