Arkiv

KIF er klar til udfordringen mod BSV


Det er ligaens mest formstærke mandskab, som KIF Kolding København skal op imod i den første af de seks kommende kampe i slutspillet om det danske mesterskab.

Bjerringbro-Silkeborg kommer til Sydbank Arena i Kolding med sejre i de ti seneste ligakampe, og KIF-træner Lars Frederiksen er da også meget bevidst om, at der venter hans mandskab en særdeles stor udfordring onsdag aften.

- Ja, vi er da ikke i tvivl om, at BSV er klar favorit mod os. Men det betyder nu ikke, at vi lægger os ned. Vi er klar til at levere kvalificeret modstand mod BSV, for skal vi spille en rolle i slutspillet skal vi som minimum vinde vore hjemmekampe, konstaterer Lars Frederiksen.

Han stiller med et decimeret mandskab, hvor stamspillere som Olafur Gustafsson og Nicolas Lundbye Kristiansen som bekendt er ude af spillet resten af sæsonen, mens Magnus Landin i sidste uge tog hjem fra landsholdets træningslejr med en skulder, som ikke kunne holde til at spille landskampe. Lars Frederiksen tror dog på, at Landin er klar til kamp onsdag aften, og i de seneste ligakampe er en spiller som Jens Svane Peschardt så også trådt i karakter i KIF’s bagkæde.

Lars Frederiksen er dog ikke i tvivl om, at hvis KIF’erne skal hamle op med BSV’s meget stærke bagkæde – ja, så er det i forsvaret, at hans mandskab skal vinde kampen.

-BSV er et hold med en meget stor bredde. Sebastian Skube er det spillemæssige omdrejningspunkt og med spillere som Nikolaj Øris Nielsen, Nikolaj Markussen og Jacob Lassen har de en meget stærk bagkæde. I Søren Rasmussen har de en klassemålmand og på stregen er det et par meget store profiler i Michael V. Knudsen og Jesper Nøddesbo vi skal op imod. Men i denne sæson har vi i grundspillet vist, at vi kunne matche hold som GOG og Skjern, så derfor tror vi selvfølgelig på chancen mod BSV, siger Lars Frederiksen.

Han appellerer også til, at KIF’s ottende mand – tilskuerne – igen vil være på mærkerne.

-Vi får i den grad brug for publikum. I den seneste afgørende kamp mod Skanderborg havde vi støtte fra over 3700 tilskuere, og den samme støtte får vi i den grad brug for mod BSV. Så kan vi forhåbentlig levere overraskelsen på banen, siger Lars Frederiksen.

Køb billetter til kampen HER