Arkiv

En svær opgave venter i Gudme


Skal KIF Kolding København spille med om de sjove pladser, som giver adgang til DM-semifinalen skal holdet givetvis hente to point søndag aften, når KIF’erne på udebane skal op imod GOG. Det er de barske betingelser, som både spillerne og KIF-træner Lars Frederiksen er meget bevidste om.

-Ja, sådan er det givetvis. Og det bliver da svært, men ikke umuligt. I denne sæson har vi spillet to helt lige kampe mod GOG. Den første kamp i Gudme tabte vi. Den anden i Kolding vandt vi knebent. Det ændrer ikke på, at GOG søndag aften er klar favorit, men kan vi finde den samme gejst frem som i onsdagens kamp mod BSV er vi bestemt ikke chanceløse, mener Lars Frederiksen.

KIF’erne tabte som bekendt den første slutspilskamp hjemme mod BSV, mens GOG samme aften lagde fra land i slutspillet med en favoritsejr ude over Nordsjælland.

-Vi synes jo egentlig, at vi selv spillede en ok kamp mod BSV. Vi brænder desværre lidt for mange chancer i de situationer, hvor vi er ved at nå op, og det er der ikke råd til mod hold af BSV’s eller GOG’s kaliber. Kan vi selv spille disciplineret i angrebet og undgå for mange af GOG’s kontrascoringer er vi ikke uden chancer for at skabe et godt resultat,

siger en trods alt optimistisk Lars Frederiksen forud for kampen, som fløjtes i gang søndag klokken 20.30 i en propfyldt arena i Gudme.

Kampen kan ses live på TV2 Sport søndag aften.