Arkiv

Flot fight gav point i Gudme


Det stærkt skadesplagede KIF-mandskab ærgrede sig med rette, da sidste dommerfløjt lød efter søndag aftens heftige slutspilkamp i Gudme. 29-29 viste digtitaltallene på lystavlen, og det ene point kunne hjemmeholdet, GOG, bruge til mere end det flot fightende KIF-mandskab.

Det uafgjorte resultat betyder, at det bliver mere end svært for KIF’erne at spille sig i DM-semifinalen. Men til gengæld var der rent spillemæssigt meget at glæde sig over hos det klogt spillende KIF-mandskab, som da efterfølgende på TV 2 Sport også fik stor ros af cheftræner Lars Frederiksen, som erklærede sig meget stolt over den indsats hans mandskab havde ydet.

KIF’erne valgte fra start – som i den første slutspilskamp mod BSV – at spille syv mod seks i angrebet. Det spil mestrede KIF’erne rigtig godt i en tæt og jævnbyrdig første halvleg, som endte 14-14.

Bo Spellerberg og Philip Stenmalm fodrede stregspillerne med gode bolde, og blev de ikke omsat i mål endte det oftest med straffekast til KIF, og her var Bo Spellerberg sikkerheden selv. Samtidig leverede en spiller som Jens Svane Peschardt også en fin indsats på den uvante plads som højre back. Han spillede ikke fejlfrit, men han havde alligevel en række fine angrebsaktioner, som enten gav mål, straffekast eller udspil til fløjen.

I anden halvleg fortsatte jævnbyrdigheden, men da GOG førte med 23-20 efter 45 minutters spil kunne man have frygtet, at det bredt besatte hjemmehold ville trække fra. Men da Marcus Cleverly reddede et straffekast med 12 minutter igen og Jens Svane i det efterfølgende angreb reducerede GOG’s føring til 24-23, var KIF’erne igen med i kampen.

De sidste ti minutter blev et højspændt drama. Et minut og 15 sekunder før tid udlignede Bo Spellerberg til 28-28 på sit straffekastmål nummer 11. På det næste angreb sendte GOG bolden på stolpen. Bo Spellerberg kastede sig og erobrede bolden og scorede fra egen banehalvdel i det tomme mål. Så førte KIF 29-28 med 40 sekunder igen. GOG tog time out og gik over i syv mod seks, og seks sekunder før tid hamrede Lasse Møller så bolden i mål til udligningen 29-29. Ærgerligt for det fantastisk flot fightende KIF-mandskab. Men indsatsen lover godt for de kommende slutspilskampe, og KIF’erne har allerede i de første to slutspilskampe i denne sæson præsteret langt bedre end i det tilsvarende slutspil for et år siden, hvis man ellers kan bruge den sammenligning til noget.

KIF’s målscorere i Gudme:

Bo Spellerberg, 12, Jens Svane Peschardt og Philip Stenmalm, begge 5, Sebastian Augustinussen, 3, Petter Øverby, 2, Jeppe Larsen og Morten Bjørnshauge, begge 1 mål.

GOG’s topscorere: Emil Jakobsen, 8, Lasse Kjær Møller, Nichlas Vest Kirkeløkke og Lars Hald, hver 4 mål.

Udvisninger:

GOG: 5, KIF: 4

1758 tilskuere i SUVIT Arena i Gudme