Arkiv

KIF vs. GOG spilles d. 25/4/18


Slutspillet ruller derud af, og KIF Kolding København har allerede spillet to kampe. I vores første kamp lykkedes det os ikke, at hente point, da BSV gæstede os hjemme i Kolding. I anden kamp var det utrolig tæt på en sejr, da vi gæstede Gudme og GOG, men vi måtte tage til takke med et enkelt point. Nu er det dog tid til at se fremad mod de næste udfordringer på hjemmebane. Vores næste hjemmekamp bliver mod netop GOG. Kampen bliver spillet næste onsdag, den 25. april, i Sydbank Arena, Kolding. Kampen er sat til kl. 18:30, og vi håber at se så mange håbefulde fans som muligt. Vi leverede jo trods alt underholdning i topklasse, sidst GOG gæstede os. Du kan købe din billet HER. Den sidste hjemmekamp bliver imod Nordsjælland Håndbold. Denne kamp har været utrolig svær at fastlægge. Sydbank Arena, er udlejet til anden hånd, og da det ikke har været muligt at lave ændringer i datoen til netop denne kamp, bliver den ikke spillet i Kolding. Derfor er valget naturligvis faldet på vores anden hjemmebane, EWII Arena Brøndby. Kampen fløjtes i gang kl. 16, den 6. Maj. Vi håber, at se så mange fans til denne kamp, da det enten bliver sæsonens sidste kamp, eller bliver en kamp, hvor vi kan sikre en billet til semifinalerne. Så vi håber, at mange af vores trofaste fans fra vest, vil tage den lange tur, og give drengene god energi.

Køb din billet til en klassiker i dansk håndbold lige HER