Arkiv

Nyt drama i vente for KIF


Efter søndagens højdramatiske og spændende 29-29 kamp i Gudme mellem KIF Kolding København og GOG kan KIF-spillerne se frem til et nyt tæt og spændende opgør, når holdet onsdag aften gæster Frederiksborg Hallen i Hillerød for at spille mod Nordsjælland Håndbold.

Nordsjællænderne kom lige som KIF også på slutspilstavlen, da holdet lørdag efter en imponerende indsats måtte nøjes med ét point efter uafgjort 30-30 i udekampen mod BSV – efter en kamp, hvor Nordsjælland i den grad havde initiativet og førte med fire mål med under ti minutter igen. Sjællænderne kunne med rette ærgre sig over ikke at få begge point med fra Silkeborg, og det er da også en modstander, som KIF-træner Lars Frederiksen har overordentlig stor respekt for.

- Nordsjælland har i Johan Meklenborg og Nicolai Pedersen to meget store profiler, som laver masser af mål. Men de har en rigtig god bredde på holdet og spiller en rigtig god omgang håndbold. Så vi ved, at der venter os en meget svær kamp, konstaterer Lars Frederiksen.

For det decimerede KIF-mandskab gælder den samme spillemæssige recept, som langt hen ad vejen lykkedes mod GOG. Tålmodigt angrebsspil med en lille fejlmargin og kontant forsvarsspil, og så gætter man næppe heller helt forkert, hvis KIF’erne igen vil praktisere det syv mod seks angrebsspil, som holdet med stor succes praktiserede søndag aften i Gudme.

For de KIF-fans, som ikke er til stede onsdag aften i Hillerød er der heldigvis en anden måde at se kampen på. TV2 Sport livetransmitterer kampen, som fløjtes i gang klokken 18.30 onsdag.