Arkiv

KIF vil forfølge chancen mod GOG


Efter sidste uges sejr på udebane over Nordsjællland håndbold vil KIF Kolding København-spillerne onsdag aften forfølge den fortsatte chance for en DM-semifinale, når holdet tager imod GOG. Det sker med kampstart klokken 18.30 i Sydbank Arena Kolding, og for KIF’erne er recepten klar, hvis holdet fortsat selv skal kunne afgøre tingene. Det kræver en sejr over GOG, som med syv point fører slutspilspuljen og kun behøver to point i sine sidste tre kampe for at være sikre på en plads i DM-semifinalen.

KIF’erne vil forsøge at fortsætte den spillemæssige recept som for en halv snes dage siden sikrede det ene point, da holdet spillede 29-29 mod GOG i Gudme.

-Den aften spillede vi 7-6 spillet næsten til perfektion. Vi begik meget få fejl, og det betød at GOG’erne ikke scorede de kontramål de plejer, og det var kun ved et par hurtige opgiverkast vi blev straffet. Kan vi spille som vi gjorde i Gudme har vi gode muligheder, mener KIF-træner Lars Frederiksen.

Han slår også fast, at KIF’erne udover det tålmodige angrebsspil også skal tage alvorligt fat i forsvaret for på den vis at give målmændene gode arbejdsbetingelser. De færdigheder demonstrerede KIF senest sidste onsdag i 26-25 sejren i Hillerød mod Nordsjælland, hvor KIF’s solide midterforsvar gjorde sit til, at Søren Haagen kunne stå en rigtig flot kamp, som i den grad bidrog til KIF-sejren.

Det samme gjorde to af holdets unge spillere, Jens Svane Peschardt og fløjspilleren Jeppe Larsen.

-Det er flot, at to så unge spillere kan gå ind i en så vigtig kamp og tage et så stort ansvar. De spiller næsten 60 minutter, og de fik begge to en hovedrolle i vores sejr over Nordsjælland, konstaterer Lars Frederiksen.

En hovedrolle skal tilskuerne i Sydbank Arena også gerne have onsdag aften.

-Vi har i den grad brug for at have publikum med os onsdag aften. Jeg håber vi kan få den massive opbakning, som gør, at vi kan tippe kampen til vores fordel, så vi stadig har chancen for at spille en ”finale” på udebane mod BSV i næste uge. Det vil være et drømmescenarie for os, siger Lars Frederiksen.

Opfordringen er hermed givet videre. Lav noget larm for KIF Kolding København – og kom så i øvrigt i god tid i hallen inden kampstart klokken 18.30 onsdag aften.