Arkiv

Stærkt forsvar er vejen frem for KIF


Når KIF Kolding København torsdag aften – med kampstart klokken 20.30 – skal op imod BSV i den meget afgørende slutspilskamp mod BSV satser KIF-træner Lars Frederiksen på, at et stærkt og kontant KIF-forsvar kan bane vej for, at hans hold kan hente et godt resultat mod hjemmeholdet.

-BSV er naturligvis klar favorit, men jeg håber på, at vi kan lægge en del procenter til i forsvarsspillet. Det vil være vores chance for at vinde den meget vanskelige udekamp, mener Lars Frederiksen.

I de foregående kampe i denne sæson mod BSV har midtjydernes stærke bagkæde med profiler som Sebastian Skube, Nikolaj Øris Nielsen og Nikolaj Markussen haft for let til at komme til scoringer – eller til indspil til BSV’s stærke stregspillere.

-Ja, BSV har scoret for mange mål imod os i de foregående kampe, og derfor har vi fokus på vores defensiv, hvor vi skal lægge lidt til, hvis vi skal have mulighed for at lave en overraskelse, konstaterer Lars Frederiksen.

Ligesom i den seneste kamp, hjemmekampen mod GOG, som gav en KIF-sejr på 33-32 forventer Lars Frederiksen igen at have islandske Olafur Gustafsson til rådighed som aflastningsspiller – primært i forsvaret.

I angrebsspillet vil KIF’erne igen satse stærkt på syv mod seks-spillet, og årsagen til det er, at det decimerede KIF-hold på den måde økonomiserer bedst muligt med kræfterne. Og resultatmæssigt har det været en succes med fem point i de seneste tre kampe.

-I slutspillet har vi jo foreløbig ikke tabt på udebane. Vi håber at have den statistik i behold efter kampen torsdag aften i Silkeborg. Det bliver meget svært – men umuligt er det ikke, siger Lars Frederiksen.