Arkiv

KIF vil give den fuld skrue mod Nordsjælland


Der var naturligvis stor skuffelse i KIF-lejren torsdag aften, da holdet efter et formidabelt comeback mod BSV lige præcis ikke lykkedes at hente point mod midtjyderne. Dermed forduftede chancen for at spille sig i DM-semifinalen, men det betyder ikke, at KIF’erne ikke vil være opsatte på at levere en solid præstation søndag eftermiddag i Arena Syd i Vamdrup i sæsonens sidste ligakamp mod Nordsjælland.

-Jeg tør godt love, at man vil få topmotiveret KIF-hold at se. Selvfølgelig var vi skuffede torsdag aften, men den skuffelse skal være væk søndag eftermiddag, når vi møder Nordsjællland. Kan vi vinde kampen over Nordsjælland, og hvis GOG samtidig slår BSV vil vi nå det samme antal point som BSV i slutspillet. Så er det det ene point BSV havde med fra grundspillet, som vil sende dem i semifinalen, konstaterer KIF-træner Lars Frederiksen.

Han er klar over, at Nordsjælland også vil give sig fuldt ud – også selvom de ikke har andet end æren at spille for. Det viste nordsjællænderne senest onsdag aften, da de fulgte GOG godt til dørs, men endte med at tabe kampen i Gudme.

-Vi forventer, at Nordsjælland er uden Johan Meklenborg, så det bliver selvfølgelig ikke mindst Nicolai Pedersen vi skal holde et vågent øje med. Han vil givetvis skulle tage mange af deres afslutninger udefra. Forsvarsmæssigt kan vi forvente lidt af hvert fra Nordsjælland, men vi vil selv forsøge at bygge videre på det spil vi har vist i de seneste kampe, siger Lars Frederiksen.

For KIF’s hjemmepublikum bliver kampen søndag eftermiddag i Arena Syd i Vamdrup samtidig sidste lejlighed til på hjemmebane at opleve to af holdets store profiler. Philip Stenmalm og Morten Bjørnshauge siger begge farvel efter to sæsoner i KIF-trøjen. For dem venter nye kommende sportslige udfordringer i Frankrig i næste sæson. Fra KIF Kolding København siger vi farvel og tak og på gensyn til Philip og Morten – og takker dem for en stabil indsats for KIF. En stor tak retter vi også til Magnus Landin og Nicolas Lundbye Kristiansen, der som bekendt begge er skadede lige nu. Efter henholdsvis tre og to sæsoner hos KIF siger vi også en stor tak til Magnus og Nicolas og ønsker dem held og lykke med deres nye sportslige udfordringer hos henholdsvis THW Kiel og hos dagens modstander, Nordsjælland Håndbold, for Nicolas’ vedkommende.

Kampen mellem KIF Kolding København og Nordsjælland Håndbold i Arena Syd i Vamdrup fløjtes i gang, klokken 16.00. Kom i god tid i hallen, hvor vi forventer noget nær fuldt hus.