Arkiv

KIF slutter med vigtig pokalkamp i Skive


Fredag ved 20.45 tiden slutter 2017/2018-sæsonen for KIF Kolding Københavns vedkommende, og på det tidspunkt skal det også gerne være en kendsgerning, at holdet udover at slutte på en sjetteplads i denne sæsons 888-liga har kvalificeret sig til 1/8-finalen i pokalturneringen, Santander Cup.

Det sidste skal KIF’erne spille om i sæsonens sidste vigtige kamp, og her er modstanderen 1. divisionsholdet, Skive FH, og sæsonens sidste kamp fløjtes i gang fredag, klokken 19.00 i Freja Arena i Skive.

KIF-træner Lars Frederiksen understreger, at Skive FH er et mandskab, som han tager yderst seriøst.

Det er ikke så mange år siden Skive var i ligaen, og i denne sæson sluttede holdet på femtepladsen i 1. division og var dermed ikke langt til at skulle spille kvalifikationskampe til ligaen.

-Skive har flere stærke spillere i højre back Mathias Bitsch, playmaker Nicolai Nørager og venstre fløj Andreas Toudahl. Så det er en modstander vi tager meget seriøst. Vi forbereder os til den kamp som til enhver ligakamp, understreger Lars Frederiksen.

Han er også godt klar over, at det vil være en rigtig skidt sæsonafslutning på en i øvrigt god sæson med en sjetteplads i ligaen og syv point i DM-slutspillet at slutte sæsonen med at ryge ud af pokalturneringen.

-Det er meget vigtigt at slutte med en sejr og videre deltagelse i pokalturneringen. Så derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at vi får et fokuseret KIF-mandskab at se, siger Lars Frederiksen.

For de KIF-fans, som tager med til Skive bliver det samtidig sidste gang, der bliver lejlighed til at se spillere som Philip Stenmalm, Morten Bjørnshauge og Petter Øverby i aktion. De tre bærende spillere siger som bekendt farvel til KIF efter denne sæson. Det samme gør Magnus Landin, Nicolas Lundbye Kristiansen og målmand, Anders Lynge, og der er næppe tvivl om, at både de spillere, som er i aktion fredag aften i Skive og de, der som følge af skader må kigge på fra sidelinjen, har et klar mål om at gå på sommerferie med en KIF-sejr i sæsonens sidste vigtige kamp.