Arkiv

KIF på ferie med sikker pokalsejr


Spillerne på KIF Kolding Københavns mandlige ligahold kunne fredag aften gå på sommerferie med en sikker pokalsejr med cifrene 35-30 over 1. divisionsholdet Skive.

Hjemmeholdet gav sig imidlertid ikke uden modstand. Ved pausen førte KIF med 17-14, men efter seks minutters spil i anden halvleg udlignede Skive til 19-19 og gav dermed hjemmepublikummet troen på at kunne skabe en pokaloverraskelse. KIF’erne bevarede roen og bragte sig på et par minutter igen foran med tre mål og herefter kørte KIF’erne i resten af anden halvleg sejren i hus uden al for megen slinger i valsen.

Hos KIF’erne spillede Philip Stenmalm en flot afskedskamp med ti scoringer og mange målgivende afleveringer. I anden halveg gik hjemmeholdet frem og tog både Stenmalm og Bo Spellerberg ud af spillet, men det udnyttede KIF’s islandske bagspiller, Olafur Gustafsson, til sit eget lille private soloshow, hvor han på ti minutter drønede igennem hjemmeholdets forsvar og hamrede seks mål i kassen. Og dermed var vejen til den sikre KIF-sejr grundlagt.

KIF’erne leverede generelt en koncentreret indsats, hvor mange spillere bød ind, og KIF-træner Lars Frederiksen var da også godt tilfreds efter kampen. Han sagde således til JydskeVestkystens udsendte medarbejder:

-Vi skulle lige forskrækkes, inden vi kunne lukke kampen fuldstændig. Men derfra synes jeg vi var i fuld kontrol. Man skal huske, at Skive er et godt hold, men jeg synes vi holder fuld fokus hele vejen igennem, sagde Lars Frederiksen, som også gjorde status over den nu overståede sæson.

-Det var en happy ending på en god sæson. Vi kommer i slutspillet og kæmper med om semifinalepladserne. Og nu er vi sikret videre deltagelse i pokalturneringen. Så jeg er godt tilfreds, konstaterede Lars Frederiksen over for JydskeVestkysten.

KIF’s målscorere mod Skive: Philip Stenmalm, 10, Olafur Gustafsson, 7, Sebastian Augustinussen, 6, Bo Spellerberg, 5, Jens Svane Peschardt og Morten Bjørnshauge, begge 3 samt Jeppe Larsen, 1 mål.

Topscorere Skive FH: Mathias Bitsch og Jeppe Kjærulff Hansen, begge 6 mål.