Arkiv

Pressemeddelelse fra KIF Håndbold Elite A/S


Pressemeddelelse, Kolding, den 31.05.2018

KIF Håndbold tilbage til Kolding.

En helt ny æra er på vej. Ny kapitalindsprøjtning fra investorerne og en helt ny ledelse

skal sikre stabil økonomi i håndboldklubben. Fremover vil basen for KIF Håndbold kun

være i Kolding.

KIF Håndbold skal være byens hold, og investorerne er klar med en helt ny plan, der effektivt skal sikre håndboldens fremtid i Kolding. Blandt ændringerne er en helt ny bestyrelse og ledelse af klubben. Det betyder dermed et farvel til den mangeårige direktør Jens Boesen, som selv har været med i arbejdet med

at fremtidssikre klubben. Det sker så d.1.juli 2018, hvor investorerne bag, forventer at kunne præsentere det nye hold der skal køre klubben videre.

En gruppe erhvervsfolk fra Kolding har haft et stærk ønske om at fastholde det fyrtårn, KIF Håndbold er for byen, hvilket sker med en markant kapitalindsprøjtning på 9 mio. kr., der gør, at klubben nu kan starte på en frisk med penge nok til at kunne drive et fornuftigt håndboldhold og med sportslige ambitioner.

En række af de tidligere investorer har også spillet en vigtig rolle i det nye håndbold setup. Samlet set har de eftergivet gæld for over 11 mio. kr., så klubben nu kan tage fremtidsbrillerne på.

”Der har været et kæmpe forarbejde med at få den nye struktur på plads. Vi har simpelthen renset tavlen ren, så klubben kan koncentrere sig om at få ro på spillet og bygget en sponsorstrategi op. Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra både nuværende og tidligere sponsorer, så det tegner godt”, lyder det fra én af investorerne, direktør i Autocentralen, Anders Jensen, der også er en del af den nye investorgruppe.

Ændringerne betyder også at administrationen af KIF Håndbold flytter fra Pakhuset på havnen og tilbage til Sydbank Arena, så både ledelse og spillere også fysisk kommer under samme tag. Den nye bestyrelse blev efter generalforsamlingen konstitueret og består nu af Morten Bugge, Gunnar Fogt, Ole Stampe, Anders Jensen (næstformand) Brian Stein (formand).

Yderligere oplysninger:

Brian Stein, mob: 20 28 67 17

Anders Jensen, Autocentralen, mob: 27 87 16 11