Arkiv

Svær pokallodtrækning til KIF


KIF Koldings håndboldligamænd kan se frem til en svær opgave i pokalturneringens 1/8-finale, som bliver den første tællende kamp i den kommende sæson. En kamp, som skal spilles i slutningen af august.

Da der onsdag eftermiddag blev trukket lod, blev KIF Kolding parret med ligakollegerne fra Mors-Thy, og som seedet mandskab skal KIF’erne spille på udebane mod morsingerne.

Dermed fik KIF den sværest mulige opgave eftersom der i gruppen med hold, som ikke var seedet var fire mandskaber fra henholdsvis 1. og 2. division: SUS Nyborg, Team Sydhavsøerne, HK Give Fremad og Rækker Mølle Håndbold. Derudover var det de fire ligahold Skanderborg, Sønderjyske, Mors Thy Håndbold samt Ribe-Esbjerg HH, som var de fire useedede hold.

De otte kampe i 1/8-finalen er følgende:

Rækker Mølle KFUM-Århus Håndbold

HK Give Fremad-GOG Håndbold

SUS Nyborg-Aalborg Håndbold

Team Sydhavsøerne-Nordsjælland Håndbold

Ribe-Esbjerg HH-TTH Holstebro

Mors-Thy Håndbold-KIF Kolding

Skanderborg Håndbold-Skjern Håndbold

Sønderjyske-BSV