Arkiv

Håndbold koryfæer klar til at løfte det nye KIF

Såvel på som udenfor banen begynder det nye KIF at tage form. Og det kommercielle set up bliver med de tidligere håndboldspillere Anders Oeschler og Lars Krogh Jeppesen i spidsen.

De kender håndboldbranchen indefra, og nu er de klar til at få deres gamle klub på højkant. Sammen med kommerciel ansvarlig Anders Oechsler skal Lars Krogh Jeppesen være en del af det kommercielle setup, som kommer til at være involveret i alle dele af organisationen, hvor specielt sponsorer og styrkelsen af klubben er i fokus.

Anders Oeschler begynder i jobbet pr. 1. juli og Lars Krogh Jeppesen er allerede i arbejdstøjet.

"Efter gode snakke med folkene bag det nye KIF og Anders Oechsler, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være med. Kolding er en håndboldby og skal naturligvis blive ved med at være det. Nu skal vi i fælleskab og med nøgleord som begejstring, glæde og ydmyghed tilbage, hvor det er dét på banen, som er det interessante", siger Lars Krogh Jeppesen, der stadig bor i Kolding.

Og ambitionerne fejler ikke noget. Målet er at få KIF Håndbold tilbage i toppen af dansk håndbold. Men der ligger et kæmpe arbejde i at få sponsorerne til at bakke op om den nye strategi. En opgave som Anders Oeschler bliver kommerciel ansvarlig for.

"Jeg ser frem til en utrolig spændende og udfordrende rejse, hvor vi i samarbejde med nogle stærke lokale kræfter, hele Kolding kommune og erhvervslivet, vil gøre alt for at genrejse KIF med et sundt og solidt bagland i ryggen. KIF rummer en så fantastisk og imponerende historie, som vi alle brænder for, at skrive videre på", siger Anders Oeschler.

Netop nu er de sidste kontrakter ved at komme på plads. Og der bliver tale om et både ungt og erfarent hold. KIF forventer snarest at kunne offentliggøre det nye hold.

Yderligere oplysninger.

Formand, Brian Stein – mob. 20 28 67 17

Kommerciel ansvarlig, Anders Oeschler – mob. 22 42 25 65

Salgs- og sportsansvarlig Lars Krogh Jeppesen – mob. 22 33 51 91