Arkiv

Ny assistenttræner til KIF Kolding.

I fredags kunne vi offentliggøre, hele 6 nye spillere i KIF trøjen. Nu kan vi også offentliggøre, hvem der skal hjælpe Lars Frederiksen med at træne de nye kræfter.

Fra d. 1. juli tiltræder Lars Rasmussen som assistenttræner for det nye KIF Kolding og skal de næste 2 år hjælpe cheftræner Lars Frederiksen, med at genrejse klubben til den danske håndbold top.

Om den nye kollega, og hans rolle lyder det således fra cheftræner, Lars Frederiksen:

" Det har været vigtig for mig at finde en assistent træner som ud over faglige kvalifikation også vil ligge meget energi i det nye KIF Kolding projekt som det kræver. Samtidig søgte jeg også en med en lidt anderledes profil end mig selv. Jeg har kendt Lars (Rasmussen) efterhånden i flere år som træner kollega fra dameligaen, hvor jeg synes han fik meget ud af sit spiller materiale som bliver vigtig de kommende år. Jeg Glæder mig meget til samarbejde med Lars og sikker på det er en spædende tid vi går i møde"

Som aktivspiller havde Lars Rasmussen en flot karriere i tyske GWD Minden, inden han i 2005 vendte hjem til Danmark og spillede resten af karrieren hos Team Tvis Holstebro. 86 kampe blev det til i den rød/hvide landsholdstrøje for venstrefløjen, der var med til at vinde EM guldet i 2008. Som cheftræner har han optrådt hos Horsens HK, Vendsyssel, Ringkøbing og sidst i spidsen for ungarske Siófok.

"For mig er Kolding en af de største klubber vi har i Danmark. Kolding har været med i den absolutte top i de sidste 3 årtier og det er nok den mest kendte klub ude for Danmarks grænser, så at kunne blive en del af en klub som denne er fantastisk for mig. Da dialogen startede med KIF og jeg hørte om det nye projekt var jeg ikke i tvivl om det var det rigtige. Med de nye folk i bestyrelsen, Anders Oechsler og Lars Krogh i administrationen, samt at Lars Frederiksen er træner, gjorde det bare til en drømmemulighed for mig. Lars Frederiksen og jeg er gode venner og har haft mange snakke om hvordan vi ser håndbold og deler opfattelse af hvordan håndbold skal trænes og spilles og jeg ved vi vil få en top samarbejde. Vigtigt er også at Lars er en som giver mig ansvar og en som jeg kan lære noget af" Udtaler Lars Rasmussen

42-årige Lars Rasmussen bor til dagligt i Løgumkloster med han kæreste og hendes 2 børn

Om det kommende arbejde i KIF Kolding udtaler Lars Rasmussen:

" Vi får et nyt hold som er en kombination af unge talenter som vil fremad, dygtige spillere som har været med i nogle år nu og nogle rutinerede spillere, Denne cocktail er for mig som træner vild fed at arbejde med. Jeg har altid elsket udfordringer, og det her bliver en hård men samtidig en fed en af slagsen, Vi skal groft sagt til at starte forfra på alle områder. Men vi er KIF og dette nye projekt giver mig kun ekstra energi for at være med til at få KIF tilbage til toppen af Dansk herrehåndbold. At jeg har fået denne mulighed for at være en del af det, er jeg meget ydmyg og stolt over"

"Jeg har et mål i Kolding, og det er at give alt hvad jeg har og kan til klubben - holdet - alle de frivillige hjælpere - samarbejdspartnere og ikke mindst vores fans som er fantastiske for os, og så skal alle huske at Kolding er håndbold by nr. 1 i Danmark og det vil jeg gøre alt for den forbliver med at være"