Arkiv

Anders Petersen tilbage i KIF


Vi byder Anders Petersen velkommen hos KIF Kolding, og vi er utrolig glade for, at Anders har sagt ja til en ny og spændende tid i klubben. Anders har tidligere vogtet målet på klubbens førstehold igennem 9 år i perioden fra 2002-2011, så han kender om nogen til KIF ånden, og de værdier som vi gerne vil stå for. Anders har i perioden fra 2011 og frem til i dag spillet hos Team Tvis Holstebro, SønderjyskE, HC Midtjylland samt et kort ophold hos det franske hold Limoges.

Anders Oechsler ser frem til samarbejdet med den nye målmand og udtaler således:

”Vi er meget tilfredse med, at Anders bliver en del af holdet, og at han kan være med til, at bygge et nyt spændende hold op. Han ved, hvad det betyder at være en del af KIF Kolding, og vi er sikre på, at han kan bidrage på og uden for banen, så vi hurtigt får skabt et solidt fundament. Anders har i sin tid i KIF Kolding vundet flere guldmedaljer, spillet Champions League og har været med til sammen med klubbens fans og sponsorer, at spille nogle fantastiske kampe i Sydbank Arena”.

Cheftræner Lars Frederiksen er ligeledes rigtig glad for tilgangen af Anders Petersen og udtaler således:

”Vi får en spændende og rigtig god blanding af talent og erfaring på målmandsposten med tilgangen af Anders. Anders har mange års erfaring fra den danske liga, og så har han stadig masser af gode år foran sig på den position. Sammen med Rickard Frisk er jeg overbevist om, at vi har en målmandsduo, der kan være med til at skabe store resultater”.

Anders Petersen udtaler til klubben:

”Efter en god og positiv snak med Lars Frederiksen og Anders Oechsler blev jeg hurtig overbevist om, at jeg måtte forfølge denne spændende mulighed. Jeg ser frem til igen at blive en del af KIF Kolding, en klub der har givet mig så meget i min håndboldopvækst. Jeg håber, at jeg kan være med til at sætte de første sten i det nye KIF, så vi kan bygge videre på denne fantastiske traditionsklub. Jeg glæder mig til igen at spille i Sydbank Arena og møde mine nye holdkammerater samt klubbens fans og samarbejdspartnere”.

Det betyder samtidig, at vi må sige farvel til Søren Haagen. Vi har ikke kunnet nå til enighed med Søren omkring de nye kontraktvilkår. Søren har leveret en stor indsats, og han har været utrolig populær hos klubbens fans og sponsorer, og det sætter vi stor pris på og siger mange tak for indsatsen.

Anders Petersen tilbage i 2010 under en DM finale mellem KIF og Aalborg.