Arkiv

Flere køber sæsonkort til KIF’s kampe


Forhåndsinteressen tyder på, at der bliver fyldt godt op i Sydbank Arena Kolding, når KIF Koldings mandlige ligahold i den kommende sæson skal spille sine hjemmekampe.

I hvert fald er salget af sæsonkort en strømpil, som peger i den retning, fortæller Tove Hadberg, som arbejder på KIF’s håndboldkontor og blandt andet her står for salget af sæsonkort.

-På nuværende tidspunkt i slutningen af juli har vi solgt 15 procent flere sæsonkort sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Når jeg bevæger mig rundt i byen er der samtidig rigtig mange mennesker, som giver udtryk for, at nu skal de igen ud i hallen. Nu hvor de ved, at alle hjemmekampe spilles i Kolding. Så siger jeg til dem, at de skal omsætte interessen og sympatien til køb af et sæsonkort, lyder det fra Tove Hadberg.

Hovedparten af sæsonkortene er solgt til folk i Kolding og omegn, men der er også folk i både Århus, Aabenraa, Grindsted, Middelfart, Nørre Åby og Nyborg, som har købt sæsonkort til den kommende håndboldsæson.

-Man sparer mellem 22 og 28 procent ved at købe sæsonkort – afhængig af kategori – sammenlignet med at købe billetter til alle kampe. Vi ved af erfaring, at der i august kommer endnu mere tryk på salget af sæsonkort. Vi skal derfor opfordre alle, som ved at de nu skal ud og bakke op bag KIF’s drenge til at komme så hurtigt som muligt. Jo før – jo bedre pladser i hallen får de. Og så er håndbold altid sjovest, når man ser det i levende live i hallen, og i den kommende sæson kan det blive rigtig sjovt at komme ud og se vore drenge, siger Tove Hadberg.

Priserne på sæsonkort:

Kategori A: 1499 kroner

Kategori B: 1299 kroner

Kategori C og ståplads: 999 kroner

Mere information og bestilling af sæsonkort hos Tove Hadberg på KIF-kontoret, tlf. 76 32 60 08, mail: th@kif.dk

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding