Arkiv

KIF klar til fire træningskampe på fire dage


KIF Koldings mandlige håndboldligahold rejser tirsdag til Bosnien, hvor holdet igen i år deltager i træningsturneringen med det pompøse navn ”International Handball TV Tournament of Champions” i byen Doboj.

For et år siden vandt KIF turneringen efter finalesejr over Pfadi Winterthur fra Schweiz.

KIF’erne spiller første kamp i turneringen onsdag den 15. august, kl. 17.30 lokal tid, og her er modstanderen det bosniske hold, RK Izvidac. Torsdag kl. 21 spiller KIF mod israelske Hapoel Rishon, mens KIF fredag kl. 17.30 spiller sidste puljekamp mod serbiske Vojvodina, som i denne sæson er med i EHF Cup’en.

Lørdag spiller KIF placeringskamp mod et hold fra den anden gruppe i turneringen. I denne gruppe er RK Koper (Slovenien), RK Sloga (Bosnien), Tatran Presov (Slovakiet) eller Steaua Bukarest (Rumænien).

KIF har hele truppen, minus nytilkomne Martin Mauer Laursen med til Bosnien. Mauer døjer med eftervirkningerne af et vrid i ryggen.

Søndag spillede KIF Kolding sin første træningskamp, og KIF-træner Lars Frederiksen var godt tilfreds med indsatsen i 28-27 sejren over de finske mestre og Champions League-deltagere, Riihimäen Cocks.

-Alle spillere fik spilletid, og de spillere der havde brug for det blev sparet. Jeg synes vi langt hen ad vejen stod fornuftigt i forsvaret, og i angrebet var det dejligt at se en spiller som Kasper Irming vise et rigtig godt niveau. Men der var flere andre fine individuelle præstationer. Blandt andet unge Benjamin Suman på fløjen, og i målet var der også fine præstationer af både Anders Petersen og Richard Frisk, siger Lars Frederiksen.

Han understreger, at træningskampene – også de kommende fire i Bosnien – først og fremmest skal bruges til at få spillet til at ”sidde i skabet”.

-Selvfølgelig går vi efter at vinde, men vi bruger også kampene til at eksperimentere og til at finpudse en række detaljer rent spillemæssigt. Blandt andet også angrebsspillet syv mod seks, som vi også brugte i kampen mod finnerne. Her fik vi at se, at der er plads til forbedringer, men sådan er det jo på dette tidlige tidspunkt af sæsonen, understreger Lars Frederiksen.

KIF’erne rejser som nævnt til Bosnien tirsdag, og holdet er afsted indtil næste tirsdag, den 21. august.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding