Arkiv

Hård modstand venter KIF


Når KIF Koldings håndboldligamænd fredag aften i Lemvig tager hul på den ny sæson med en udekamp mod Lemvig-Thyborøns nyoprykkede ligahold ved KIF-træner Lars Frederiksen godt, at der venter en hård kamp forude.

-Lemvig kommer helt sikkert med den gejst oprykkerne altid har, men derudover er det et ungt hold med en række spillere, som har en masse gode individuelle kvaliteter, siger KIF-træner Lars Frederiksen.

Hertil kommer, at Lemvig-Thyborøn i spillere som Rasmus Porup, Jacob Østergaard og Jøren Rasmussen – alle med en fortid i HC Midtjylland – har spillere, som har masser af ligaerfaring.

-Vi går selvfølgelig efter at komme godt fra start med en sejr i ligapremieren. Men Lemvig er et hold, som givetvis bliver en svær nød at knække på deres hjemmebane, hvor vi kan se frem til en medlevende kulisse. Så vi skal spille med stor omtanke, lyder det fra KIF-træneren.

Han var ligesom sine spillere godt tilfreds med indsatsen, men ærgerlig over pokalnederlaget på 26-27 mod Mors/Thy i sidste weekend.

-Men vi kan tage meget med fra den kamp, og det er vigtigt at vi lægger lidt på spillemæssigt for hver kamp vi spiller. Det gjorde vi også i kampen mod Mors/Thy, lyder det fra Lars Frederiksen.

Han må fortsat undvære den svenske målmand, Richard Frisk efter den hjernerystelse han fik i træningsturneringen i Bosnien. Desuden er playmaker Martin Mauer Lauersen også ude på ubestemt tid med en diskusprolaps.

Kampen i Lemvig mellem Lemvig/Thyborøn og KIF Kolding fløjtes i gang fredag klokken 19.30. Du kan følge opdatering i livescore fra kampen på hjemmesiden www.tophaandbold.dk.