Arkiv

Surt show: Sejren smuttede i sidste sekund


Det blev som ventet både tæt og særdeles dramatisk, da Lemvig/Thyborøn Håndbold og KIF Kolding fredag aften i Lemvig tog hul på håndboldsæsonen 2018/2019. Og set med KIF-øjne blev det en temmelig træls afslutning, da hjemmeholdets højre fløj Jesper Kokholm scorede sit niende mål i allersidste sekund og dermed udlignede til slutstillingen 31-31.

Det var efter, at KIF’s Andreas Væver fra den modsatte fløjposition forinden havde brændt ni sekunder før tid, efter at KIF’erne ikke fik sat det sidste angreb ordentligt op.

Der var tale om en yderst tæt kamp hele vejen igennem. En kamp, hvor KIF’erne det meste af tiden var et mulehår foran det hårdt kæmpende hjemmehold, som hele tiden åndede KIF’erne i nakken. KIF havde den største føring ved stillingen 15-19 efter 33 minutters spil, men resten af kampen forblev en helt tæt affære.

For KIF’erne er der ingen grund til at bruge al for megen energi på at ærgre sig over det tabte point mod et godt fightende hjemmehold. Allerede på onsdag venter en ny hård udfordring for KIF Kolding, når Århus Håndbold kommer på besøg i Sydbank Arena til sæsonens første hjemmekamp. Den kamp spilles klokken 20.30 onsdag den 5. september, og her fortjener drengene maksimal opbakning fra KIF’s trofaste hjemmepublikum.

KIF’s målscorere i Lemvig var:

Alexander Morsten, 8, Kasper Irming og Mathias Thynell, begge 6, Andreas Flodman, 4, Andreas Væver, 3, Olafur Gustafsson og Cyril Viudes, hver to mål.

Topscorere for Lemvig/Thyborøn:

Jesper Kokholm, 9, Jørgen Rasmussen, 7, Rasmus Porup, 6 samt Mark Nikolajsen, 5 mål

.

Udvisninger: Lemvig: 4, KIF: 4

1023 tilskuere overværede kampen