Arkiv

KIF kunne ikke stå distancen mod Århus


Det var en helt lige håndboldkamp i 50 minutter, men håndboldkampe varer som bekendt 60 minutter, og så endte det desværre med en alt for stor Århus-sejr på 31-25 over KIF Kolding – efter 12-12 ved pausen.

Århus-sejren kunne der ikke indvendes noget imod, men som KIF-tilhænger kunne man ikke lade være med at sidde og ærgre sig over, at KIF’erne efter en glimrende første halvleg med kontant forsvarsspil og ganske fornuftigt angrebsspil ikke gik til pausen med en føring på tre-fire mål.

I kampens 26. minut gjorde Cyril Viudes det til 12-8 for KIF, men i de sidste tre et halvt minut forivrede KIF’erne sig i afslutningerne, og i en håndevending havde Århus udlignet til pausestillingen 12-12.

Dermed gik århusianerne til pausen med momentum i kampen, og midtjyderne bragte sig da også foran for første gang straks i anden halvleg, hvor gæsterne desværre kom langt nemmere til deres scoringer end det var tilfældet i første halvleg.

Hovedårsagen til det var, at Århus gik over til angrebsspil syv mod seks – som KIF’erne praktiserede i hele kampen.

De første tyve minutter af anden halvleg var helt lige, men karakteristisk for KIF’s spil var altså, at forsvaret ikke nåede samme takter som i første halvleg, og da samtidig Århus Håndbolds to bagspillere, Nikolaj Læsø og Anders Kragh Martinussen var særdeles velskydende endte det altså med en Århus-sejr, som var alt for stor – kampen som helhed taget i betragtning.

KIF’erne måtte trække store veksler på stamspillerne, og selvom spillere som Mathias Thynell, Olafur Gustafsson og Kasper Irming ikke spillede en kamp uden afbrændere må man konstatere, at de spillede en kamp, som var mere end godkendt. Men det var så også tydeligt, at niveauet faldt, når de tre skulle have pauser. Og så skal det også med, at århusianerne fik scoret tre gange i tomt KIF-mål, når KIF’s afslutninger ikke lige sad i skabet eller når returløbet hos KIF ikke var helt på plads.

For KIF’erne er der ingen grund til at hænge med skuffen over nederlaget mod Århus. Der venter en ny vigtig kamp på lørdag klokken 16, når KIF’erne tager imod nyoprykkede TMS Ringsted. Den kamp skal meget gerne give to point, og derfor skal KIF-drengene have maksimal opbakning på lørdag. Honda har købt samtlige billetter til kampen, så du kan altså sikre dig gratis adgang til denne vigtige kamp på lørdag – og tag bare familien og vennerne med. Hent billetterne her på www.kif.dk efter kl. 12.00 torsdag d. 6/9/18.

Matchfakta: KIF Kolding-Århus Håndbold: 25-31 (12-12).

KIF’s målscorere: Olafur Gustafsson, 7, Mathias Thynell, 6, Andreas Væver, 4, Cyril Viudes, 3, Kasper Irming og Andreas Flodman, begge 2, Alexander Morsten, 1 mål.

Århus Håndbold: Anders Kragh Martinussen, 8, Nikolaj Læsø, 7, Frederik Schilling, 6, Beshard Hakaj, 4, Mads Peter Lønborg, 3, Anton Lauersen, 2 samt Kristian Rammel, 1 mål.

Man of the Match blev valgt af tilskuerne og titlen faldt på Olafur Gustafsson.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding