Arkiv

Et nyt heftigt brag er i vente

I sæsonens første tre ligakampe har KIF Koldings håndboldligamænd været involveret i nogle tætte og heftige kampe, der som bekendt har kastet tre point af sig.

Lørdag i Skansen i Sønderborg venter en ny kamp, som på forhånd tegner til at blive en tæt og heftig affære, når KIF’erne er gæster hos Sønderjyskes mandlige ligahold, som inden lørdagens kamp har to point på kontoen efter en sikker hjemmesejr over Lemvig/Thyborøn Håndbold. Men at sønderjyderne ikke har fire point på kontoen har de givetvis ærgret sig godt og grundigt over siden tirsdag aften, hvor sønderjyderne spillede en glimrende kamp i 57 minutter, men så i de sidste tre minutter satte en to måls føring over styr og endte med meget uheldigt at tabe med 27-26 på udebane i Århus.

KIF-træner Lars Frederiksen var til stede til kampen i Århus, og han så et stærkt spillende Sønderjyske-mandskab.

-De har en giftig bagkæde med Aron Mensing, Kasper Olsen, Chris Jørgensen og deres nye islandske bagspiller. Dem skal vi gerne have dæmmet op for, hvis vi skal have point med hjem fra Sønderborg. Men jeg tror på, at vi kan skabe en tæt og lige kamp, for jeg mener at vi og Sønderjyske er med i den gruppe af hold, som kan kæmpe med om nogle af de yderste pladser, som giver adgang til slutspillet, siger Lars Frederiksen.

Han kan også lune sig ved den kendsgerning, at KIF’erne de seneste par sæsoner har haft et godt tag på Sønderjyske – når kampene er spillet i Sønderborg.

-Vi skal spille med stor omtanke, og så skal vi ikke mindst have fuld intensitet i vores forsvar. Så tror je på mulighederne for et godt resultat, siger Lars Frederiksen.

Kampen mellem Sønderjyske og KIF fløjtes i gang lørdag klokken 16.10, og kampen vises som ugens SuperMatch på TV2. Så med allerede fra kl. 15.50, hvor TV2 vises et indslag om vores nye trænerduo Lars Frederiksen og Lars Rasmussen.