Arkiv

KIF organisationsændring


Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Anders Oechsler og Lars Krogh Jeppesen opsagde deres stillinger i slutningen af august og stopper hos KIF Kolding med udgangen af denne måned.

Bestyrelsesformand Brian Stein udtaler:

”Anders og Lars har ikke haft en ærlig chance for at udføre deres arbejde siden de tiltrådte, da den bagudrettede økonomi har bremset for udviklingen af nye koncepter og salg mv., og de har været nødsaget til at bruge alt deres tid og ressourcer på gamle problemstillinger. Vi er på bestyrelsens vegne frustreret over, at Anders og Lars ikke har fået lov til at bruge deres glæde og positive energi fremadrettet, som absolut var planen. Vi må erkende, at fortiden har fyldt alt for meget i dagligdagen, og det er fuld forståeligt, at Anders og Lars nu ikke ønsker at være en del af fremtiden.

Vi arbejder benhårdt på at finde nye folk samtidig med, at vi arbejder på at skabe et acceptabelt udgangspunkt for den fremtidige drift”.

Anders Oechsler udtaler:

”Jeg er naturligvis frustreret og ked af, at eventyret blev så kort. Da jeg sagde ja til denne stilling, var det velvidende om, at der ventede en ekstrem vanskelig opgave, men at fortiden ville blokere fuldstændig for mit arbejde, er naturligvis dybt frustrerende og uacceptabelt, hvorfor jeg derfor har truffet denne beslutning”.

Lars Krogh Jeppesen udtaler:

” Tiden i KIF Kolding er desværre ikke gået som jeg har håbet, og jeg er frustreret og ærgerlig over at jeg bliver nødt til at opsige min stilling. Der er blevet brugt uanede mængder af tid på at rydde op og få styr på fortiden, og på intet tidspunkt har der været fokus på udvikling og fremtidens KIF, som var det Anders Oechsler og jeg primært var ansat til. Jeg håber inderligt at den nye bestyrelse, som virkelig har investeret masser af tid og økonomi I projektet, får vendt skuden, så KIF igen kan koncentrere sig om fremtiden.”

For yderligere kommentarer:

Brian Stein 20286717