Arkiv

KIF og Skanderborg delte i porten


Der gik 4 minutter før kampens første mål faldt til stilling 1-0 ved Mattias Thynell.

KIF startede med Rickard Frisk i målet, og det lader til at han er kommet sig rigtig godt over den hjernerystelse, som han pådrog sig på træningslejren i Bosnien. Frisk startede med 4 gode redninger, og først efter 6.20 minutter spillet får Skanderborg sendt bolden i nettet.

Efter 10 minutter spillet står den 4-2 til KIF, og som i tidligere kampe i denne sæson fører KIF i det meste af 1. halvleg, men da der er spillet 25 min. står den 10-10. Et par gode aktioner fra Andreas Væver sikrede igen KIF en føring, og selvom Skanderborg scorede i de sidste sekunder af 1. halvleg gik KIF til pause med en føring på 14-13.

2. halvleg fortsatte som en jævnbyrdig affære, dog var KIF foran med 1-2 pinde det meste af halvlegen, og da Anders Petersen kom ind og tog et straffe i 24. minut lignede det en sejr til KIF. Kort efter fik Mattias Thynell en 2 minutters udvisning og lige pludselig stod 26-26 med 30 sekunder tilbage og KIF i angreb.

Andreas Væver løb en flot overgang og var fri foran mål, men bolden blev desværre reddet og tog stolpen ud.

Ærgerligt, da Væver ellers havde spillet en fin kamp og 2 point havde luntet i KIF lejren.

Publikum valgt Rickard Frisk til kampens spiller.

KIF topmålscorer:

Mattias Thynell 7/12, Andreas Væver 5/8, Kasper Irming 5/11, Alexander Morsten 4/4, Cyril Viudes 2/2

Skanderborg topmålscorer:

Jonas Samuelsson 6/8, Kristian Bonefeld 5/6, Morten Balling 3/7, Marcus Mørk 2/6

Her video af de sidste 15 sekunder af kampen, hvor KIF havde muligheden for at vinde.