Arkiv

Lars Frederiksen: Vi spiller vores chance


KIF-træner Lars Frederiksen ved godt, at hans mandskab ikke levnes mange chancer, når holdet onsdag aften i Skjern Bank Arena – kl. 18.30 – går på banen til ligakampen mod Skjerns danske mestre, som vises på TV2 Sport. Alt andet end to point til hjemmeholdet hører til i kategorien for sensationer, men Lars Frederiksen betegner alligevel onsdagens kamp mod Skjern som en spændende udfordring.

-Vi ser altid på mulighederne i stedet for begrænsningerne. Så selvfølgelig vil vi spille vores chance mod et drønstærkt Skjern-hold, som har gjort det fremragende i Champions League. Skal vi have nogle muligheder for at hente et godt resultat skal vi selv stå meget stærkt i forsvaret og have lukket ned for Skjerns mange profiler – både i bagkæden, på fløjene og på stregen. Og derudover skal Skjern nok have en mindre god dag, hvis vi skal have noget med hjem, erkender KIF-træneren.

Han var langt hen ad vejen godt tilfreds med sit holds indsats i den seneste ligakamp mod Ribe-Esbjerg.

-Her stod vi sådan set ret godt i forsvaret og lukker kun 24 mål ind, og onsdag aften i Skjern har vi så igen Alexander Morsten med som én af vores vigtigste forsvarsspillere. Vi ser frem til udfordringen, som er stor – men på ingen måde umulig, lyder det fra en fortrøstningsfuld KIF-træner.