Arkiv

KIF ser frem til et brag mod GOG

Hos både trænerstab og spillertrup hersker forventningens glæde forud for lørdagens håndboldklassiker og brag mellem KIF Kolding og GOG. Men KIF-træner Lars Frederiksen er også godt klar over, at der venter en stor opgave forude for hans mandskab mod det fynske tophold, som ifølge Lars Frederiksen lige nu er ligaens bedst spillende hold.

-Det kan godt være, at de stiller op uden deres topscorer Lasse Møller, men de har så mange andre stærke spillere, så de er naturligvis favoritter mod os. Men det var Skjern også, og her fik vi vist, at vi med stor omtanke og tålmodighed i angrebet og godt forsvarsspil kunne slå et tophold. Vi satser på at bruge den samme recept mod GOG, men vi ved også, at hvis vi ikke er 100 procent koncentrerede i afslutningerne – ja, så bliver vi straffet af ligaens bedste kontrahold, siger Lars Frederiksen.

Selvom opgaven er stor er Lars Frederiksen alligevel fortrøstningsfuld i forhold til sit holds muligheder for at overraske mod GOG.

-I sidste sæson vandt vi to af de fire kampe mod GOG, spillede én uafgjort og tabte én. Alle fire kampe var helt tætte, og jeg håber at vi igen lørdag i Sydbank Arena i Kolding vil være i stand til at skabe en tæt kamp i det, der meget gerne skal være en tændt kulisse. Vi håber på, at vi har publikum i ryggen som holdets ottende mand. Så kan vi forhåbentlig skabe en overraskelse, lyder det fra Lars Frederiksen.

Kampen mellem KIF Kolding og GOG fløjtes i gang klokken 14.10. Kom i god tid i hallen til dette brag, hvor vi forventer rigtig mange mennesker. Tag naboen, vennerne og børnene med – alle børn under 15 år har gratis adgang til denne kamp. Og forud for kampen vil der i øvrigt også være masser af børneaktiviteter og gratis is til alle børn!

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding