Arkiv

Mauer: ”Jeg glæder mig til at være en del af holdet”


Da sæsonen startede, var det med nyindkøbte Martin Mauer på sidelinjen for KIF Kolding.

Under en flytning lavede han et forkert løft, som resulterede i smerter i ryggen. Som udgangspunkt tænkte han, at det bare ville gå hurtigt over, og han derfor ville være klar til sæsonstart. Uheldigvis viste den efterfølgende scanning, at han havde pådraget sig en diskusprolaps.

På sidelinjen kunne den 25-årige Martin Mauer se til, imens KIF Kolding mandskabet blev mere og mere sammenspillet, som sæsonen skred frem.

I begyndelsen af genoptræningen handlede det meget om at få genopbygget muskulaturen ved hjælp af stabilitetsøvelser.

”De første mange uger lå jeg næsten bare stille. Jeg havde en snurren i benene og lænden, som var nødt til at gå væk, før jeg kunne tænke på noget andet”, siger Martin Mauer og fortsætter

”Derudover har det været rigtig hårdt, da man ikke rigtig må noget. Det kræver virkelig, at man er disciplineret i at tro på, at tingene går væk. Det har især været hårdt, da jeg det første stykke tid ikke har kunne være sammen med mit nye hold. Jeg har været nødt til at gå hjemme og slappe af, mens resten af holdet har lært hinanden bedre at kende. ”

”Jeg har virkelig været heldig med, at jeg ikke har haft nogen tilbagefald. Så snart jeg fik snurren i benene og lænden væk, synes jeg, det er gået stærkt. Jeg tror også det skyldes, at der har været et godt sundhedsteam inde over, som har hjulpet mig helt fra dag et”.

KIF Kolding møder Mors-Thy i aften, og det er første gang med Martin Mauer på holdet.

Oprindeligt var målet at, få Martin Mauer klar til at spille efter jul, men allerede nu melder han klar til kamp:

"Uanset hvor lang tid jeg får lov til at spille, så giver jeg den selvfølgelig gas i den periode.

Når jeg er på banen, skal jeg kunne lægge bekymringerne fra mig, selvom det er svært. Der er ingen tvivl om, at jeg stadig skal passe på, for jeg ved endnu ikke, hvordan min krop reagerer i forskellige kampsituationer. Jeg er stadig i en test fase, så vi skal se tingene an for at finde ud af, hvad jeg kan, og hvor meget jeg kan presse min krop. Med det sagt, så glæder jeg mig mest til at kunne være en del af holdet og kunne hente 2 point i min første kamp for KIF Kolding. Man ønsker vel også altid at kunne bidrage med noget, når man ankommer et nyt sted”.

Kampen fløjtes igang kl. 19.30 og kan følges på TV2 Sport.

Fakta om Martin Mauer

Position: Playmaker/Back

Fødselsdato: 13/2/93

Højde og vægt: 190 cm, 92 kg

Tidligere klubber: Skanderborg