Arkiv

KIF skal op mod TTH’s hurtigløbere


KIF Koldings mandlige ligahold har en stor udfordring forude, når holdet onsdag aften – klokken 20.30 – skal op imod TTH Holstebro i en vanskelig udekamp i Gråkjær Arena i Holstebro. En arena, hvor KIF’erne i de senere sæsoner ikke har haft for vane at hente ret mange point.

Det kan der forhåbentlig blive lavet om på onsdag aften, men det kræver givetvis, at KIF får sat en bremse i hjemmeholdets hurtigløbere, personificeret ikke mindst ved fløjspillerne Magnus Bramming og Kasper Kildelund.

-TTH har nok ligaens stærkeste kontrafase. De spiller eksplosivt og tempofyldt. Ikke kun i kontraløbene, men også med hurtig midte, når de sætter angrebsspillet i gang. Derfor ved vi, at skal vi have en chance skal vi forhindre, at TTH får de der otte-ti hurtige kontrascoringer. Det kræver, at vi selv spiller meget disciplineret i angrebet, og så skal vi hjem og stå lige så godt i forsvaret, som vi senest gjorde i hjemmekampen mod BSV, konstaterer KIF-træner Lars Frederiksen.

Han glæder sig over, at hans hold efterhånden er så godt spillet sammen, så det har vist sig, at KIF’erne i denne sæson sagtens kan matche de store hold i ligaen – Skjern, GOG og BSV. Og det næste i rækken er så TTH Holstebro.

-Vi har stadig nogle udsving, og det vil vi givetvis også have et stykke tid fremover, men vi har vist, at når vi spiller på vores højeste niveau kan vi være med i alle kampe i ligaen, lyder det fra Lars Frederiksen, der onsdag aften har hele truppen til rådighed i den svære udekamp i Holstebro.