Arkiv

KIF tabte tæt kamp i Holstebro


Knap syv minutter før tid havde KIF’s Olafur Gustafsson chancen for at udligne til 22-22, men Gustafssons skud ramte stolpen, og så endte en tæt ligakamp mellem TTH Holstebro og KIF Kolding med, at hjemmeholdet trak det længste strå og vandt med 25-22.

Sejren kan ikke siges at være ufortjent. Hjemmeholdet var i teten i hele kampen, men selvom KIF-spillerne både i første og i anden halvleg var bagud med fem mål kæmpede KIF’erne sig hele tiden tilbage og skabte spænding.

Efter 18 minutters spil i første halvleg var KIF’erne bagud med 11-6, men blandt andet i kraft af et par mål af KIF’s venstre fløj, Andreas Væver, fik KIF’erne reduceret afstanden til blot 14-12 til TTH ved pausen.

I løbet af de første otte minutter af anden halvleg udbyggede hjemmeholdet igen føringen, da TTH’s Magnus Bramming gjorde det til 20-15 efter 38 minutters spil. Men KIF’erne kæmpede godt videre, og i målet havde KIF-keeper Richard Frisk en håndfuld gode redninger, som holdt KIF inde i kampen og hele tiden på en afstand af hjemmeholdet, som ikke var en umulighed at hente. I midten af anden halvleg kunne KIF’erne dog ærgre sig over flere tekniske fejl, som gjorde at KIF’erne hele tiden var bagud med tre-fire mål. En halv snes minutter før tid var det imidlertid et par kontrascoringer af først Alexander Morsten og siden Andreas Flodman, som betød at KIF’erne kom helt tæt på og reducerede til 22-21.

Men i slutfasen manglede så lige den sidste skarphed, og da hjemmeholdet samtidig lige havde den ekstra bredde og kraftoverskud endte det altså med en tre måls sejr til hjemmeholdet.

Det ændrer ikke på, at KIF’erne langt hen ad vejen leverede en godkendt indsats, og i KIF-målet endte Richard Frisk med en klart højere redningsprocent – 38 – end hjemmeholdets keepere, Simon Gade og Sebastian Frandsen.

KIF’erne har nu 11 dage til at forberede sig til den kommende uhyre vigtige hjemmekamp, som spilles søndag den 25. november, klokken 16 i Sydbank Arena, Kolding. Her kommer Lemvig-Thyborøn på besøg, og det er en kamp, hvor KIF’erne meget gerne skal have begge point. Det kræver, at KIF’erne får maksimal opbakning – så mød op til denne meget vigtige kamp – og tag både manden, konen, kæresten og svigermor med ud i hallen!

Matchfakta:

TTH Holstebro, mål: Lars Mousing og Magnus Bramming, hver 5, Kasper Kildelund, 4, Peter Balling, Jac Karlsson, Kay Smits, Victor Østlund og Jonas Porup, hver 2 samt Vignir Svarvarsson, 1 mål.

KIF Kolding, mål: Andreas Flodman, Andreas Væver og Kasper Irming, hver 4 mål, Alexander Morsten, 3, Mathias Thynell, Jens Svane Peschardt og Cyril Viudes, hver 2 samt Olafur Gustafsson, 1 mål.

Udvisninger:

TTH Holstebro: 3, KIF Kolding: 1

2282 tilskuere i Gråkjær Arena i Holstebro